خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تجهیز شوراهای روستایی مازندران برای اطفای حریق جنگل

مهر | استان‌ها، تصویری | سه شنبه، 25 دی 1397 - 12:02
نوشهر - فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران -نوشهر اظهار داشت: به منظور مشارکت روستاییان در امر اطفاء حریق جنگل شوراهای اسلامی روستاها مجهز شدند.
اسلامي،تحويل،شوراهاي،روستا،اطفاء،منابع،طبيعي،اقلام،حريق

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ مهدی عسگری اظهار داشت:به منظور آمادگی هرچه بیشتر و مقابله با حریق های احتمالی و استفاده از ظرفیت های جوامع محلی و شوراهای اسلامی با ۱۲ روستا در چهار حوزه آبخیز که توسط سازمان جنگلها ،مراتع وآبخیزداری تعریف شده، قرارداد منعقد و اقلام حفاظتی تحویل شد.
وی ادامه داد: این اقلام براساس تعهدات مندرج در قرارداد با شوراهای اسلامی روستاها در چهار حوزه آبخیز ، ادارات منابع طبیعی شهرستانهای رامسر ، کلاردشت ، چالوس و کجور منعقد گردید خریداری وجهت دسترسی آسانتر جوامع محلی به تجهیزات مورد نیاز اطفاء حریق ، اقلام خریداری شده توسط ادارات منابع طبیعی شهرستانها برای نگهداری در روستا به شورای اسلامی تحویل داده شد.
وی در همین رابطه افزود: اقلام تحویلی از قیبل بیل، چنگک، کوله پشتی، کیسه خواب، قمقمه،البسه و چراغ دستی ، چادر ، داس ، تبر ، لباس اطفاء حریق ، کفش و ظرف آب ده لیتری داده شد، ضمنا اره موتور و آبپاش موتوری در نزدیکترین واحد منابع طبیعی نگهداری و در صورت لزوم تحویل داده می شود.
فرماده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی نوشهر افزود: شوراهای این روستا موظفند در صورت بروز حریق در مناطق جنگلی و مرتعی در اسرع وقت مبادرت به اطفاء آتش کنند و این اعتبار از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی تامین شده است .