خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برداشت برگ سبز چای هفته اول اردیبهشت در باغات شمال آغاز می شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 27 فروردین 1399 - 09:29
رشت- رئیس سازمان چای کشور با اشاره به آغاز برداشت برگ سبز چای از هفته اول اردیبهشت ماه امسال در باغات شمال، گفت: تاکنون ۳۰ کارخانه برای خرید برگ ها اعلام آمادگی کرده اند.
چاي،برگ،سبز،خريد،برداشت،اشاره

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب جهانساز صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران به فعالیت ۱۸۰ کارخانه چای در استان‌های شمالی اشاره کرد و گفت: تاکنون ۳۰ کارخانه برای خرید برگ سبز چای اعلام آمادگی کرده اند.
وی با بیان اینکه این کارخانه‌های با در استان‌های گیلان و مازندران با سازمان چای قرار داد خرید برگ سبز چای را امضا کرده اند، گفت: این اقدام تا زمان برداشت برگ سبز چای در چین بهاره ادامه خواهد داشت.
رئیس سازمان چای کشور با اشاره به برداشت بهاره برگ سبز چای از باغات چای شمال کشور از هفته اول اردیبهشت ماه در صورت مساعد بودن شرایط جوی آغاز می‌شود، گفت: پیش بینی شده در این مرحله ۱۳۰ هزار تن برگ سبز چای از باغات گیلان و مازندران برداشت شود.
وی در ادامه به تعیین قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری نیز اشاره و بیان کرد: در مقایسه با سال گذشته قیمت خرید تضمینی هر کیلو گرم برگ سبز چای درجه یک و دو به ترتیب ۲۷.۷ و ۵۰ درصد افزایش یافته است.
جهانساز ادامه داد: نرخ خرید تضمینی هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک امسال ۴ هزار و ۶۰۰ تومان و درجه دو، ۳ هزار و ۳۰۰ تومان اعلام شده است.
وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا از چایکاران خواست تا دستورالعمل‌های بهداشتی را در زمان چین برگ رعایت کنند.
لازم به ذکر است، بیش از ۵۰ هزار خانوار چایکار گیلان و مازندران امسال از ۲۵ هزار هکتار باغ برگ سبز چای برداشت می‌کنند.