خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۵ واحد ضایعاتی جهت جلوگیری از شیوع کرونا در زاهدان پلمب شد

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 27 فروردین 1399 - 09:26
رییس سازمان پسماندشهرداری زاهدان تصریح کرد: در صورت مشاهده زباله گردها در خیابان‌ها و محلات تذکر و اخطار توسط اکیپ‌ها انجام خواهد شد که در این راستا ۲۵ واحد ضایعاتی پلمب، ۳۳ گاری چرخ دستی ضبط و حدود ۵ تن زباله خشک ضبط و به سایت دفن منتقل شده است.
زباله،گردها،ضايعاتي،زاهدان،برخورد،ادامه،سازمان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رییس سازمان پسماندشهرداری زاهدان تصریح کرد: در صورت مشاهده زباله گردها در خیابان‌ها و محلات تذکر و اخطار توسط اکیپ‌ها انجام خواهد شد که در این راستا ۲۵ واحد ضایعاتی پلمب، ۳۳ گاری چرخ دستی ضبط و حدود ۵ تن زباله خشک ضبط و به سایت دفن منتقل شده است.
محمدعمرحسین زهی‌زمانی در گفتوگو با ایسنا اظهار داشت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا و در راستای جلوگیری از انتشار آن، طرح برخورد با زباله گردها و جمع آوری گاری‌های ضایعاتی از اوایل اسفندماه شروع و تاکنون ادامه دارد.
وی گفت: در راستای سیاستگذاری و برنامه‌ریزی‌های سازمان مدیریت پسماند، ابلاغ مصوبه شورای تامین و با همکاری نیروی انتظامی از ادامه فعالیت زباله گردها در شهر زاهدان ممانعت بعمل میآید.
رییس سازمان پسماندشهرداری زاهدان بیان داشت: اکیپ‌ها و گشت‌ها بصورت شبانه روزی با ترتیب اولویت مناطق اقدام‌ به متفرق نمودن و برخورد با زباله گردها می‌نمایند.
حسینزهی در پایان خاطر نشان کرد: برخورد با زباله گردها و جمع آوری گاری‌های ضایعاتی تا زمان شیوع بیماری کرونا جهت حفظ سلامتی شهروندان با جدیت تمام ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام