خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز تخلیه صید تن ماهیان لنج های آبهای دور در جاسک

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 27 فروردین 1399 - 08:44
بندر جاسک - رئیس بندر مرکزی و شیلات شهرستان جاسک از آغاز تخلیه تن ماهیان صید شده توسط لنج های آب های دور در جاسک خبر داد.
تن،صيد،ماهيان،جاسك،زارعي

به گزارش خبرگزاری مهر، امید زارعی گفت: از بهمن ماه سال گذشته تاکنون بالغ بر دو هزار تن، تن ماهیان صید شده در آب‌های دور از جاسک به کارخانه‌های کنسرو ارسال شده است.
وی با بیان اینکه ماهی‌های صید شده تأمین کننده مواد اولیه کارخانه‌های تن ماهیان کشور است افزود: صید تن ماهیان در آب‌های دور از شهریور هر سال آغاز می‌شود و تا پایان اردیبهشت ادامه دارد.
امید زارعی پیش بینی کرد در هر دوره صید حدود ۱۲ هزار تن، تن ماهیان در ابهای دور جاسک صید شود.
وی ادامه داد: هرشناور بسته به گنجایش سردخانه تا ۱۸۰ تن در هر دوره ۴۵ تا ۶۰ روزه صید می‌کند.
رئیس شیلات جاسک گفت: در هر فروند شناور صیادی لنج آب‌های دور، حدود ۲۵ صیاد مشغول به فعالیت هستند که باعث اشتغال پایدار در این شهرستان شده است.
گفتنی است این شهرستان به علت نزدیکی به دریای عمان و اقیانوس هند یکی از قطب‌های مهم تولید و استحصال ماهی در جنوب کشور است.