خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انهدام باند سرقت منازل در سرآسیاب ملارد/ ۲ خودرو در مخفیگاه متهمان توقیف شد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 27 فروردین 1399 - 00:03
فرمانده انتظامی غرب استان تهران از دستگیری ۵ نفر از سارقان منازل در شهرستان ملارد، خبر داد.
سرقت،سارقان،انتظامي،غرب،پليس،دستگاه،استان،تهران

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
سردار محسن خانچرلی فرمانده انتظامی غرب استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: درپی دریافت اخبار مربوط به وقوع چندین فقره سرقت منزل در سطح شهرستان‌های غرب استان تهران، پس از بررسی‌های میدانی، باندی بودن این سرقت‌ها برای پلیس محرز شد.
وی افزود: پس از انجام اقدامات لازم، طی یک عملیات هوشمند و فنی، تعداد ۵ نفر از سارقان پرونده در سر آسیاب شهرستان ملارد دستگیر و این باند سرقت متلاشی شد.
سردار خانچرلی تصریح کرد: در این عملیات ۳ دستگاه تلویزیون، ۱۰ دستگاه گوشی تلفن همراه، تعداد زیادی عطر گران قیمت و...
کشف شد.
وی افزود: همچنین ۲ دستگاه خودرو که سارقان جهت سرقت از آن‌ها استفاده می‌کردند نیز توقیف شد.
فرمانده انتظامی غرب استان تهران اظهار کرد: سارقان دستگیر شده تاکنون به ۳۰ فقره سرقت منزل اعتراف کردند که همگی با قرار صادره توسط مرجع قضایی روانه زندان شدند.
وی افزود: شهروندان با انجام اقدامات پیشگیرانه و استفاده از ظرفیت مرکز هشدار الکترونیک (مها) که در اختیار نیروی انتظامی است و با عضویت در آن، می‌توانند از وقوع سرقت اماکن پیشگیری کنند و پلیس را در امر مبارزه با سرقت و دستگیری سارقان یاری کنند.
گفتنی است که شهروندان برای عضویت در مرکز ماهر می‌توانند به اداره اماکن پلیس اطلاعت و امنیت عمومی شهرستان محل سکونت خود مراجعه کنند.
انتهای پیام/