خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیرنزولی مبتلایان کرونا در تهران به دلیل کاهش تردد ایام نوروز است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 26 فروردین 1399 - 19:09
تهران- فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران با اشاره به اینکه مراقبت های بهداشتی باید ادامه داشته باشد، گفت: سیرنزولی مبتلایان کرونا در تهران به دلیل کاهش تردد ایام نوروز است.
زالي،آمار،سطح،شرايط،آينده،شهر،تهران

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا زالی عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز هم سطح شهر تهران با آمار رو به تزاید ترافیکی روبرو بود و در این زمینه نگرانی‌هایی در خصوص فراز و فرودهای آمار مبتلایان به این اپیدمی وجود دارد.
زالی در ادامه با اشاره به اینکه افزایش تراکم در سطح شهر می‌تواند خطراتی را به دنبال داشته باشد گفت: این تراکم‌ها در ۵ تا ۱۴ روز آینده خودشان را نشان می‌دهند و باید مراقبت بیشتری اعمال شود.
وی عنوان داشت: بخشی از تنزل آمار فعلی به دلیل کم بودن ترافیک شهری در ایام عید و کاهش ترددها بوده که اثرات مثبت آن را امروز در ایینه بازتاب آماری مشاهده می‌کنیم و ممکن است در روزهای آینده یا هفته آینده شرایط متفاوت‌تری داشته باشیم.
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران با تاکید بر اینکه آمادگی سیستم بهداشتی و درمانی باید استمرار داشته باشد گفت: فراز و فرودهای گذرا می‌تواند به صورت مقطعی باشد و در دراز مدت ممکن است که شاهد شرایط متفاوتی باشیم که نیازمند آمادگی کامل است.
زالی بیان داشت: از مردم همچنان می‌خواهیم از تردد بی مورد و غیر ضروری در سطح شهر خودداری کنند چرا که همچنان خطر آلودگی به ویروس وجود دارد و نباید فکر کنیم که خطر برطرف شده مخصوصاً در تهران که با شهرهای دیگر متفاوت است و باید شرایط متفاوتی را برای آن در نظر بگیریم.