خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حشد شعبی: حملات کرکوک با چراغ سبز آمریکا انجام شد

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 26 فروردین 1399 - 18:34
یکی از فرماندهان حشد شعبی عراق امروز سه شنبه اعلام کرد حملات اخیر داعش به استان کرکوک با چراغ سبز آمریکا انجام شد.
حملات،آمريكا،شعبي،الحسيني،مناطق

یکی از فرماندهان حشد شعبی عراق امروز سه شنبه اعلام کرد حملات اخیر داعش به استان کرکوک با چراغ سبز آمریکا انجام شد.
به گزارش ایسنا، به نقل از المعلومه، علی الحسینی، از فرماندهان ارشد حشد شعبی این حملات را بدترین حملات طرف دو سال گذشته به نیروهای عراقی توصیف کرد.
وی به المعلومه گفت: حملات داعش در مناطق جنوب کرکوک در روزهای اخیر بالاترین و بدترین حملات طی دو سال بود و تنها چند روز بعد از خورج نیروهای آمریکایی از پایگاه "کی وان" انجام شد.
الحسینی خاطر نشان کرد: مشخص است که حملات داعش در مناطق مختلف کرکوکبا چراغ سبز آمریکا صورت گرفت و آمریکا تصمیم گیرنده در تحرکات داعش است و این دو(آمریکا و داعش) در ماهیت تفاوتی با یکدیگر ندارند.
این مسئول عراقی تصریح کرد آنچه رخ می‌دهد دستور کار آمریکا است که می‌کوشد با ایحاد ناامنی در عراق آن را اجرایی کند.
الحسینی اعلام کرد حشد شعبی به هرگونه تلاش داعش برای ضربه زدن به امنیت عراق پاسخ می‌دهد و شمار زیادی از رهبران داعش را در برخی مناطق دستگیر کرده که سال‌ها از سوی آمریکا حمایت می‌شدند.
انتهای پیام