خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۳ مورد جدید در زنجان به کرونا مبتلا شده اند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 26 فروردین 1399 - 16:34
زنجان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۳ نفر به آمار مبتلایان به کرونا ویروس در استان زنجان افزوده شده است.
استان،ويروس،نفر

به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز قزلباش با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۳ نفر به آمار مبتلایان به کرونا ویروس در استان زنجان افزوده شده است، گفت: در مجموع تاکنون تست کرونای ۸۳۳ نفر در استان زنجان براساس یافته‌های آزمایشگاهی مثبت اعلام شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: از آغاز شیوع ویروس کرونا تا کنون در استان ۸۳ نفر به علت ابتلاء به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند.
قزلباش افزود: از مجموع بیماران مبتلا به این ویروس در استان تا به امروز ۶۳۸ نفر با بهبودی کامل از بیمارستان ترخیص شده‌اند.