لزوم ترسیم نقشه راه دستگاههای اجرایی بر مبنای جهش تولید
استاندار زنجان گفت: همه دستگاه و سازمانها موظف هستند نقشه راه را با مبنای جهش تولید ترسیم کنند.

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: همه دستگاه و سازمانها موظف هستند نقشه راه را با مبنای جهش تولید ترسیم کنند.
فتحالله حقیقی صبح امروز (۲۶ فروردین) در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان زنجان، ضمن گرامیداشت روز منابع انسانی، اظهار کرد: منابع انسانی بزرگترین ثروت و سرمایه هر کشوری بوده و مدیریت پویا وابسته به نیروی انسانی است و این نیروی انسانی کارآمد میتواند زیربنای توسعه پایدار را مستحکم کند، این در حالی است که یک نیروی انسانی ضعیف میتواند مجموعه را با مشکل مواجه کند.
این مسئول با اشاره به برگزاری اولین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان در سالجاری، ادامه داد: این شورا یکی از ارکان اصلی تصمیمگیری در استان و مبنای همه تصمیماتی است که در استان عملیاتی میشود و از آنجایی که این شورا محل تصمیمات مهم استان است، باید جلسات برگزار شده شورای برنامهریزی در سالهای گذشته، آسیبشناسی شود.
وی افزود: آسیبشناسی جلساتی که در گذشته برگزار شده، سبب میشود که جلسات در سالجاری مثمرثمر شده و نتایج به دست آمده عملیاتیتر و کارآمدتر شود که دستیابی به این مهم تکلیفی برای سازمان مدیریت و برنامهریزی استان است.
حقیقی همه مصوبات جلسات را لازمالاجرا برای همه دستگاهها و سازمانهای دولتی و خصوصی دانست و تصریح کرد: قطعا اگر مسئلهای امکان عملیاتی شدن نداشته باشد به جلسات وارد نشده و تصویب نخواهد شد و از آنجایی که موارد مطرح شده در جلسات قبلا کار کارشناسی بر روی آن انجام شده است، پس از تصویب لازمالاجرا بوده و مدیران برای اجرای آن نیازی به دستور و یا کسب تکلیف دیگری ندارند.
استاندار زنجان با اشاره به ترسیم نقشه راه توسط دستگاهها، یادآور شد: همه دستگاهها و سازمانها موظف هستند که امسال نیز مانند سال گذشته در پنج موضوع مهم حوزه کاری خود، نقشه راه ترسیم کنند و به اطلاع عموم مردم برسانند.
همچنین ارزیابی این نقشه راه عملیاتی و قابل پایش بر عهده سازمان مدیریت و برنامهریزی استان خواهد بود.
نماینده عالی دولت در استان زنجان با بیان اینکه تصمیمات باید بر اساس واقعیت شهودی حال حاضر جامعه گرفته شود، اظهار کرد: جلسات باید بر اساس برنامهریزی انجام شده و به تعداد معین برگزار شود.
همچنین دستور کار جلسات باید عملیاتی شود؛ چراکه به صرف صحبت کردن و برگزاری جلسات، مشکل در جامعه حل نخواهد شد و وقت مدیران نباید با بررسی و بحث در مورد موارد پیش پا افتاده گرفته شود.
وی، چابکسازی جلسات را ضرورت بسیار مهمی عنوان کرد و گفت: در حال حاضر در رابطه با مسئله جهش تولید در استان فلوچارت زمانبندی شده ترسیم شده و پس از تصویب، جهش تولید، مبنای برگزاری همه جلسات خواهد بود و نقشه راه ترسیم شده توسط ادارات و دستگاهها نیز باید با توجه به این مهم باشد.
در ادامه، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان، اظهار کرد: بر اساس برنامهریزیهای انجام شده، در نیمه اول امسال ۸ شورای برنامهریزی و توسعه، ۷ کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری و شهری، آمایش و محیط زیست، ۴ کارگروه امور قتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری، ۶ کارگروه امور اجتماعی فرهنگی، سلامت، بانوان و خانواده و ۲ کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری برگزار خواهد شد.
رامین میرزایی ادامه داد: کارگروه ستاد اقتصاد مقاومتی، شورای راهبردی توسعه مدیریت و شورای فنی نیز در نیمه اول امسال به ترتیب ۸، ۳ و ۶ جلسه خواهد داشت.
وی افزود: با توجه به نامگذاری امسال به عنوان سال جهش تولید، انتظار میرود جلسات کارگروه ستاد استانی اقتصاد مقاومتی بیشتر از تعداد تعیین شده برگزار شود.
همچنین موارد مرتبط با این مهم نیز به تناسب به کارگروه اقتصاد مقاومتی برای بررسی و تصویب منتقل میشود.
این مسئول خواستار برگزاری برخی جلسات بهصورت ویدئو کنفرانس پس از پایان بیماری کرونا برای کاهش هزینه و صرفهجویی در زمان شد.
در ادامه معاون برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان، اظهار کرد: در آخرین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه سال گذشته تفویض اختیاری توسط اعضای شورا به استاندار و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی انجام شد که بر اساس آن تصمیم در رابطه با نحوه هزینهکرد یک میلیارد تومان اعتباری که در ۲۹ اسفندماه سال گذشته بابت اعتبارات هزینهای به استان تخصیص یافت، محول شد.
احمد خداوردی ادامه داد: سال گذشته در مجموع اعتباری که از محل تملک دارایی و سرمایهای از محل تبصره ۱۹ به استان ابلاغ شد ۱۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بود که باید در ماده ۲۷ الحاق کارسازی و سپس با شرایط خاص بین پروژهها توزیع میشد که این شرایط خاص مربوط به پروژههایی است که توسط بخش خصوصی، تعاونیها، شهرداری و دهیاریها با حفظ عملکرد اجرا میشود.
وی افزود: از آنجایی که واگذاری پروژه به این بخشها در کشور و به تبع آن در استان ضعیف است، در استان زنجان فقط پروژه کتابخانه به شهرداری زنجان واگذار شده است.
این مسئول تصریح کرد: در سال گذشته از منابع مختلف در مجموع ۲۸۱ میلیارد تومان اعتبارات هزینهای به استان ابلاغ شد که در ۱۰ ردیف کارسازی شده و میزان تخصیص در این بخش ۹۶.۹۲ درصد است.
همچنین صد درصد از ۲۳۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعتبارات سرمایهای سال گذشته استان نیز تخصیص یافته است.
معاون برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان همچنین از تخصیص ۱۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومانی برای جبران خسارت کشاورزی استان در سال گذشته خبر داد.
انتهای پیام