خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۰ هزار تن سبوس بین دامداران استان بوشهر توزیع شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 26 فروردین 1399 - 13:26
بوشهر - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: ۲۰ هزار تن سبوس بین دامداران استان بوشهر توزیع شد.
سبوس،سامانه،دامداران،گندم،قطبي،آرد،سهميه

به گزارش خبرنگار مهر، افشین قطبی صبح سه‌شنبه در جمع دامداران اظهار داشت: ۲۰ هزار تن سبوس استحصالی کارخانجات آرد استان با قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار کشور به تشکل‌های دامداران اختصاص و از طریق سامانه سبوس گندم خریداری شد.
وی افزود: بر اساس آخرین مصوبه ستاد تنظیم بازار کشور کل سبوس استحصالی کارخانجات آرد از انواع گندم یارانه‌ای، نیمه یارانه‌ای و آزاد با قیمت پایه ۱۰ هزار ریال به دامداران اختصاص داشته است و باید از طریق سامانه سبوس گندم خریداری شود و هر گونه فروش خارج از سامانه تخلف محسوب می‌شود.
قطبی بیان کرد: در استان بوشهر چهار کارخانه آرد فعال وجود دارد و تمامی تعاونی‌ها بر اساس تعداد دام سنگین تحت پوشش، سهمیه خود را پس از بارگذاری معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی و تخصیص سهمیه توسط اتحادیه دامداران استان از نزدیک‌ترین کارخانه دریافت می‌کنند.
وی گفت: برای تعاونی‌ها و عوامل خرید، نام کاربری و رمز عبور سامانه سبوس گندم صادر شده و خریداران پس از تخصیص سهمیه با مراجعه به سامانه نسبت به خرید و توزیع سبوس بین دامداران اقدام می‌کنند.
قطبی افزود: سامانه سبوس گندم با مشارکت وزارت جهاد کشاورزی و بانک سپه راه اندازی شده و همه خریداران دارای حساب اختصاصی به نام سپید سپه هستند که منحصراً قابل استفاده در سامانه سبوس بوده و با توجه به لینک حساب، خریدها به صورت برخط صورت می‌گیرد.