16.5 میلیارد دلار خسارت برای بنسلمان در معاملهای که تنها 45 دقیقه طول کشید!
گروه مالی «سافت بانک» ژاپن از خسارت 16.5 میلیارد دلاری صندوق چشمانداز این شرکت که عربستان از بزرگترین سرمایهگذاران آن است خبر داد.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از عربی 21 ،گروه مالی «سافت بانک» ژاپن دیروز اعلام کرد که صندوق «چشمانداز» این گروه که تحت حمایت عربستان است در سال مالی منتهی به مارس 16.5 میلیارد دلار خسارت دیده است.
«محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان در سال 2017 طی دیدار با «ماسایوشی سان»رئیس شرکت ژاپنی سافت بانک تصمیم گرفت که 45 میلیارد دلار در این صندوق سرمایهگذاری کند که به گفته ماسایوشی سان این قرار داد در 45 دقیقه امضا شد.
گروه سافت بانک طی صدور بیانیهای که رویترز منتشر کرده اظهار داشت: صندوق چشمانداز برای سومین دوره متوالی دچار خسارت شده و علت آن به وخامت اوضاع بازار به ویژه بخش تکنولوژی در سایه شیوع ویروس کرونا برمیگردد.
در سال 2017، رئیس شرکت ژاپنی سافت بانک طی یک گفتوگوی تلویزیونی جزئیات این قرارداد را که در آن بنسلمان را برای سرمایهگذاری 45 میلیارد دلاری در این گروه تشویق کرده بود، افشا کرد.
وی در پاسخ به سوال مجری برنامه که پرسید چگونه توانستی محمد بن سلمان را در عرض یک ساعت برای اسن سرمایهگذاری بزرگ ترغیب کنی ابراز داشت: یک ساعت نه!
من در عرض 45 دقیقه او را برای یک سرمایه گذاری 45 میلیارد دلاری قانع کردم.
انتهای پیام/