خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انجام اولین پرواز از بحرین به ایران پس از چهار سال

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 26 فروردین 1399 - 12:41
یک شرکت هواپیمایی بحرینی اعلام کرد که اولین پرواز خود را به ایران برای انتقال اتباع بحرینی در چارچوب تدابیر مقابله با شیوع کرونا انجام داده است.
بحرين،ايران،كرونا،الخليج،بحريني

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الخلیج آنلاین، شرکت هوایی «الخلیج» بحرین اعلام کرد عصر دیروز (دوشنبه) پس از چهار سال توقف، اولین پرواز به مقصد تهران را به منظور بازگرداندن اتباع بحرینی، در راستای مقابله با ویروس کرونا انجام داده است.
این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرد: پرواز‌ها برای بازگرداندن شهروندان بحرینی از ایران آغاز شده و روند پرواز‌ها برای بازگشت مردم به کشور همچنان ادامه دارد.
به گفته سخنگوی وزارت خارجه کشورمان، با آغاز شیوع ویروس کرونا در کشور‌های منطقه بحرین از بازگشت ۱۳۰۰ شهروندی که برای زیارت یا گردشگری به ایران آمده بودند خودداری کرده بود.
بحرین از سال ۲۰۱۶ تاکنون پرواز‌های مستقیم به مقصد و مبدا ایران را به دنبال تنش آفرینی عربستان میان منامه و تهران متوقف کرده بود.
انتهای پیام/