خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری جشنواره رسانه و کرونا در زنجان

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 26 فروردین 1399 - 12:30
معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گفت: جشنواره رسانه و کرونا در جهت ارتقای کیفی مطبوعات ‌برگزار می‌شود.
برگزاری جشنواره رسانه و کرونا در زنجان

ایسنا/زنجان معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گفت: جشنواره رسانه و کرونا در جهت ارتقای کیفی مطبوعات ‌برگزار می‌شود.
ابراهیم قاسمی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با برگزاری جشنواره رسانه و کرونا، اظهار کرد: جشنواره رسانه و کرونا با همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیز خانه مطبوعات برگزار می‌شود.
وی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره، ارتقای کیفی مطبوعات و نیز رقابت سالم و قدردانی از خبرنگارانی است که در این روزها مشغول اطلاع‌رسانی هستند.
این مسئول تصریح کرد: آثاری که از ابتدای اسفند ۹۸ تا ابتدای اردیبهشت سال ۹۹ در یکی از نشریات محلی، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری استان زنجان منتشر شده باشد، در جشنواره شرکت داده می‌شود.
قاسمی گفت: علاقه‌مندان به شرکت در این جشنواره می‌توانند حداکثر ۳ اثر ارسال کنند که از بین آثار رسیده ۵ اثر انتخاب خواهد شد.
معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان خاطرنشان کرد: متقاضیان می‌توانند تا دهم اردیبهشت‌ماه امسال آثار خود را از طریق شماره واتساپ به شماره ۰۹۱۲۳۴۱۱۷۴۴ ارسال کنند.
انتهای پیام