خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار درباره حمایت آمریکا از شبکه‌های ماهواره‌ای برای خرابکاری و فتنه‌افکنی در عراق

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 26 فروردین 1399 - 12:30
یک عضو کمیسیون دفاع و امنیت پارلمان عراق درباره حمایت آمریکا از کانال‌های ماهواره‌ای و سایت‌های شبکه‌های اجتماعی برای خرابکاری در عراق هشدار داد.
عراق،حمايت،خرابكاري،سفارت،هدف

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم،«کریم علیوی» عضو کمیته دفاع و امنیت پارلمان عراق امروز اعلام کرد که آمریکا از طریق سفارت خود اقدام به حمایت و تامین مالی برخی کانال‌های ماهواره‌ای و سایت‌های شبکه‌های اجتماعی با هدف خرابکاری در عراق کرده است.
علیوی در اظهاراتی که در روزنامه «العربی الجدید» منتشر شد تصریح کرد که کانال‌‌های ماهواره ای و شبکه‌های اجتماعی که از خارج حمایت می‌شوند٬ با نشر اکاذیب و اخبار دروغ و میزبانی از تحلیلگران فرقه‌گرا موجب ایجاد تنش و هرج و مرج در عراق می‌گردند.
وی افزود: ما از دولت می‌خواهیم تا این شبکه‌ها را مسدود کرده و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری کند.
علیوی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه آیا آمریکا با حمایت از تاسیس چنین مراکز و شبکه‌هایی ارتباط دارد خاطرنشان کرد که سفارت ایالات متحده همواره در تلاش برای خرابکاری در عراق بوده و همه احزاب ملی این کشور را مورد هدف قرار می‌دهد.
انتهای پیام/