خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 09 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف ۱۰۰ میلیون دستکش در البرز

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | سه شنبه، 26 فروردین 1399 - 11:00
رئیس دادگستری اشتهارد گفت: با دستور قضایی، ۱۰۰ میلیون دستکش توقیفی در شهرستان اشتهارد تعیین تکلیف شد و به منظور توزیع در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان البرز قرار گرفت.
توزيع،اشتهارد،البرز،دادگستري،استان،توقيفي،دستور

ایسنا/البرز رئیس دادگستری اشتهارد گفت: با دستور قضایی، ۱۰۰ میلیون دستکش توقیفی در شهرستان اشتهارد تعیین تکلیف شد و به منظور توزیع در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان البرز قرار گرفت.
علی بستامی با اشاره به صدور دستور قضایی برای توزیع سریع اقلام بهداشتی کشف شده گفت: با توجه به اینکه دستکش‌های توقیفی توسط دادگستری اشتهارد نیاز مبرم و ضروری جهت استفاده کادر درمان، صنایع، ادارات و داروخانه های سطح استان البرز بود، دستور رئیس کل دادگستری استان البرز مبنی بر پیگیری توزیع دستکش های توقیفی در اسرع وقت مورد پیگیری این دادگستری قرار گرفت.
به گزارش ایسنا، وی افزود: بر این اساس موافقت دادستانی اشتهارد خطاب به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز مبنی بر بلامانع بودن توزیع دستکش‌های توقیفی صادر و با هماهنگی و صحبت‌های بعمل آمده با مسئولین استانی، توزیع دستکش‌ها از امروز آغاز و در دستور کار قرار دارد.
رئیس دادگستری اشتهارد تعداد دستکش‌های کشف شده را حدود ۱۰۰ میلیون عدد عنوان و بیان کرد: در مرحله اول که از امروز آغاز می‌شود نزدیک به ۲۳ میلیون انواع دستکش که بسته بندی شده و به شرط رعایت موازین قانونی توزیع خواهد شد.
وی ادامه داد: این دستکش‌ها از طریق معاونت سازمان غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز بین دستگاه تقسیم شده و سهم هر دستگاه جهت توزیع بین بیمارستان‌ها، صنایع، اصناف، ادارات و داروخانه‌ها مشخص شده است.
انتهای پیام