لبیک خیرین دلیجان به رزمایش کمک مومنانه/ 600 سبد حمایتی توزیع شد
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دلیجان از ندای لبیک خیرین شهرستان دلیجان در پاسخ به درخواست رزمایش انفاق سراسری مقام معظم رهبری خبر داد.

مهدی نباتی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار کرد: پس از بیانات مقام معظم رهبری در روز نیمه شعبان مبنی بر راه اندازی رزمایش گسترده کشوری برای مواسات و همدلی و کمک مؤمنانه به نیازمندان و فقرا، خیرین و موسسات خیریه در شهر دلیجان، نراق و روستاهای تابعه روحیه ایثارگری و انفاق خود را به نمایش گذاشتند و با تمام توان وارد عرصه شدند که تا کنون کمکهای بسیار خوبی جمع آوری شده است.
فرمانده سپاه دلیجان ادامه داد: بر همین اساس تاکنون بالغ بر 600 سبد کالا شامل گوشت، برنج ، روغن ، حبوبات و ...
به ارزش یک میلیارد و 200 میلیون ریال تهیه و در میان خانوادههای نیازمند توزیع شده است.
به گفته وی همچنین به همت خیرین عزیز 25 راس گوسفند و یک راس گوساله به ارزش 850 میلیون ریال ذبح شده و گوشت آن توزیع شده است.
نباتی گفت: هنوز در ابتدای راه هستیم و این حجم از کمکهای مردمی در روزهای اولیه آغاز رزمایش کمک مومنانه جمعآوری شده و پیش بینی ما این است که با حضور گسترده مردم خاطرهای شیرین و به یاد ماندنی از این رزمایش به ثبت برسد.
انتهای پیام/و