خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کامیون‌های حامل تجهیزات نظامی وارد «عین الاسد» شدند

فارس | بین‌الملل | دوشنبه، 25 فروردین 1399 - 22:57
یک منبع امنیتی در غرب عراق از ورود کامیون‌های حامل تجهیزات نظامی به پایگاه هوایی «عین الاسد» خبر داد.
تجهيزات،منبع،امنيتي،پايگاه،غرب

یک منبع امنیتی در غرب عراق از ورود کامیون‌های حامل تجهیزات نظامی به پایگاه هوایی «عین الاسد» خبر داد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک منبع امنیتی در استان «الانبار» (غرب عراق)، امروز (دوشنبه)، از ورود کامیون‌های حامل تجهیزات نظامی به پایگاه هوایی «عین الاسد» در غرب این استان خبر داد.
به گزارش وبگاه خبری «المعلومه»، این منبع امنیتی در این خصوص گفت: «چند کامیون نظامی باری که برای نیروهای آمریکایی با خود ابزارآلات نظامی و تجهیزات جنگی حمل می‌کردند وارد پایگاه هوایی عین الاسد واقع در ناحیه هیت (غرب الانبار) شدند؛ این کامیون‌ها از بغداد می‌آمدند».
این منبع در ادامه گفت که نیروهای امنیتی در خصوص علت انتقال این تجهیزات و اقداماتی که قرار است با آنها انجام شود، اطلاعاتی ندارند».
این منبع امنیتی همچنین تأکید کرد، همزمان با رسیدن تجهیزات یادشده، نیروهای آمریکایی اقدامات احتیاطی خود را شدیدتر کردند.
در همین ارتباط، یک تحلیلگر سیاسی عراقی، پیشتر، درباره اجرای طرح‌های جدید آمریکا از طریق پایگاه عین الأسد هشدار داده بود (جزئیات بیشتر).
انتهای پیام/.