خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه تبریز داغدار شد

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 25 فروردین 1399 - 21:13
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، به دنبال درگذشت ابو الزوجه گرامی خود "آیت الله سید مجتبی اسداللهی(رحمة الله علیه)" داغدار شد.
تبريز،شرقي،جمعه،الله،امام،اسداللهي،مجتبي

ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، به دنبال درگذشت ابو الزوجه گرامی خود "آیت الله سید مجتبی اسداللهی(رحمة الله علیه)" داغدار شد.
آیت الله سید مجتبی اسداللهی، عالم وارسته و استاد برجسته‌ حوزه‌ علمیه‌ قم و ابوالزوجه گرامی حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم، امام جمعه محبوب تبریز بود.
این عالم بزرگوار از ذخایر حوزه علمیه بود که عمری را در تدریس، تحقیق، تربیت طلاب و تبلیغ دین مبین اسلام گذراند.
ریاست و کارکنان سازمان جهاددانشگاهی و خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا در آذربایجان شرقی، ضایعه درگذشت این روحانی عالیقدر را محضر امام جمعه محبوب تبریز و خانواده محترم آن مرحوم و همچنین جامعه حوزوی کشور تسلیت عرض کرده و شادی روح آن فقید و صبر جزیل را برای بازماندگان آن مرحوم از خداوند متعال مسئلت دارند.
انتهای پیام