خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید روزانه 3500 اقلام بهداشتی توسط پشتیبانان مشاغل خانگی خراسان جنوبی

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 25 فروردین 1399 - 17:55
مدیر تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاددانشگاهی خراسان جنوبی از تولید روزانه 3500 ماسک و گان توسط دو پشتیبان مشاغل خانگی استان خبر داد.
مشاغل،خانگي،جنوبي،توليد،طرح،كارآفرينان،ملزومات

ایسنا/خراسان جنوبی مدیر تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاددانشگاهی خراسان جنوبی از تولید روزانه 3500 ماسک و گان توسط دو پشتیبان مشاغل خانگی استان خبر داد.
مجتبی ابراهیمی، امروز دوشنبه ۲۵ فروردین در جمع خبرنگاران گفت: پشتیبانان طرح مشاغل خانگی خراسان جنوبی از اولین روزهای شیوع ویروس کرونا و با احساس نیاز جامعه و کادر درمانی کشور به ملزومات بهداشتی به صورت جهادی وارد کار شده و ملزومات مورد نیاز بهداشتی از جمله ماسک و گان را تولید کردند.
به گزارش ایسنا، وی اظهار کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی توسط جهاد دانشگاهی استان و به کارفرمایی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای تقویت مشاغل خانگی و کمک به معیشت و اقتصاد جامعه در حال اجرا است.
مدیر تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاددانشگاهی خراسان جنوبی ادامه داد: با شروع طرح ملی مشاغل خانگی و پس از بررسی های میدانی، بخشی از پشتیبانان و کارآفرینان در حوزه تولید ماسک و گان مشغول فعالیت شدند که خوشبختانه عملکرد موفقی نیز داشتند.
ابراهیمی افزود: در صورت حمایت و پشتیبانی از پیشرانان و کارآفرینان طرح مشاغل خانگی استان از بابت تامین تجهیزات مورد نیاز، پیشرانان و کارآفرینان در سراسر استان توانایی افزایش ظرفیت تولید ملزومات بهداشتی را دارند.
وی یادآور شد: پشتیبانان و کارآفرینان طرح ملی مشاغل خانگی خراسان جنوبی توانایی افزایش ظرفیت تولید ملزومات بهداشتی داشته که این امر نیز نیاز به حمایت و ارائه تسهیلاتی برای تامین تجهیزات بخصوص دستگاه های استریل برای ضدعفونی کردن تولیدات خود است.
انتهای پیام