مرمت و ساماندهی ۳ مسجد تاریخی تبریز در سال جاری
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی از مرمت و ساماندهی مساجد تاریخی "حاجی غنی"، "چوپور (سیدالشهدا)" و "میللی" تبریز در سال جاری خبر داد.

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی از مرمت و ساماندهی مساجد تاریخی "حاجی غنی"، "چوپور (سیدالشهدا)" و "میللی" تبریز در سال جاری خبر داد.
احمد حمزه زاده ضمن اعلام این خبر، گفت: مساجد تاریخی تبریز به سبب قدمت و معماری منحصربه فرد، همواره مورد توجه پژوهشگران، متخصصان و گردشگران بوده است که معاونت میراث فرهنگی این اداره کل نیز در سالهای اخیر اجرای عملیات مرمتی در مساجد تاریخی را تسریع بخشیده تا دسترسی علاقهمندان به این مواریث تاریخی و معنوی را سهولت بخشد.
وی در ادامه به مرمت ۳ مسجد تاریخی تبریز اشاره کرد و گفت: طی سال جاری مرمت و ساماندهی سه مسجد تاریخی "حاجی غنی"، "چوپور (سیدالشهدا)" و "میل لی" با اعتباری بالغ بر ۹۰۰ میلیون ریال در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی، وی در خاتمه به اهم اقدامات مرمتی ساماندهی و مرمت ۳ مسجد تاریخی تبریز اشاره کرد و گفت: در این راستا اقداماتی نظیر مرمت نماهای آجری و سنگی، مرمت و بازسازی عایق رطوبتی پشت بامها، کفسازی با سنگ اسپراخون و آجر و همچنین محوطه سازی و ساماندهی فضاهای جنبی توسط متخصصان میراثفرهنگی انجام خواهد شد.
انتهای پیام