خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پارسونز: دین درباره عشق صحبت می‌کند/ درباره معنای روز رستاخیز فکر کنیم

فارس | ورزشی | دوشنبه، 25 فروردین 1399 - 16:55
رئیس کمیته بین‌المللی پارالمپیک گفت: دین درباره عشق صحبت می‌کند و باید درباره معنای روز رستاخیز فکر کنیم.
كرونا،پارسونز،ويروس،سياره

به گزارش خبرگزاری فارس، اندرو پارسونز رئیس کمیته بین‌المللی پارالمپیک (IPC) براین باور است که بحران ویروس کرونا فرصتی برای بهتر و قدرتمند‌تر شدن جهان خواهد بود.
پارسونز در توییتر خود نوشت: بحران کرونا یک فرصتی برای ماست تا به عنوان یک انسان و یک سیاره فکر کنیم.
براساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، 1.8 میلیون نفر در جهان به ویروس کرونا مبتلا هستند که 114 هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.
این ویروس باعث شده تا کشورها مردم خود را قرنطینه کنند و از آنها بخواهند در خانه بمانند.
وی همچنین در توییتر خود نوشت: چرا فکر نمی‌کنیم که با این سیاره، نه تنها با عزیزان و کسانی که به قلب ما نزدیک هستند، بلکه با کسانی که کارهایی متفاوت از ما انجام می‌دهند و ما حتی نمی‌شناسیم، به یک رابطه متفاوت نیاز داریم؟
پارسونز افزود: دین درباره عشق صحبت می‌کند.
بنابراین چرا ما از این فرصت استفاده نمی‌کنیم که درباره معنای روز رستاخیز فکر کنیم؟
انتهای پیام/س