گزارش فارس از سومین جلسه قرارگاه استانی «کمک مؤمنانه»/ همه پای کارند
سومین جلسه قرارگاه مرکزی «کمک مؤمنانه» در مرکز استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد پیش از ظهر امروز سومین جلسه قرارگاه مرکزی «کمک مؤمنانه» در مرکز استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
فرمانده سپاه استان به عنوان دبیر این جلسه میزبان مدیران برخی از دستگاهها مانند کمیته امداد، هلال احمر، سازمان تبلیغات، بهزیستی و ...
بود.
طبق مصوبات دو جلسه قبل مقرر شده بود در راستای لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب و همچنین کمک کردن به خانوادههای آسیبدیده ناشی از شیوع ویروس کرونا کمکهای معیشتی مردمی جمعآوری شوند و در اختیار نیازمندان قرار گیرد.
برای ساماندهی بهتر مصوب شد که در چهارمحال و بختیاری ریاست این قرارگاه با نماینده ولی فقیه در استان و دبیری با سپاه استان باشد.
در زیر گزارش خبرنگار فارس از سومین جلسه قرارگاه کمک مؤمنانه را از نگاهتان میگذرانیم:
وضعیت سفید چهارمحال و بختیاری اتفاقی بدست نیامده است
علیمحمد اکبری در ابتدای جلسه پیرامون وضعیت شیوع ویروس کرونا در استان گفت: به لطف خدا و در پی زحمات گستردهای که در هفتههای قبل کشیده شد، استان چهارمحال و بختیاری همچنان وضعیت سفید خود را حفظ کرده و موفق شده در کنترل این بیماری نقش مؤثری داشته باشد.
فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) ادامه داد: کسب وضعیت سفید در خصوص شیوع کرونا در استان اتفاقی به دست نیامده و ناشی از زحمات مجموعه مدیریتی استان و همکاری مردم با مجموعه حاکمیت است.
وی با اشاره به نقش گروهای جهادی در خصوص مبارزه با شیوع ویروس کرونا توضیح داد: نیروهای جهادی و گمنامی که شبانه تا طلوع فجر بدون اینکه شناسایی شوند و بدون اینکه کار رسانهای قابل توجهی انجام دهند معابر و محلهای پر تردد را ضدعفونی کردند، در کارگاههای جهادیشان دهها هزار ماسک تولید کردند، لباسهای بیمارستانی تهیه کردند و خدمات بسیار زیاد دیگری که از بیان آن عبور میکنم.
بسیج، با تمام توان برای تحقق رزمایش کمک مؤمنانه پای کار آمده است
اکبری با اشاره به عملکرد سپاه حضرت قمربنیهاشم(ع) در برهههای مختلف، توضیح داد: در سیل فروردین ماه سال 98، سپاه استان مامور به کمکرسانی در منطقه شعیبیه خوزستان شد و به لطف خدا و اعتماد مردم توانستیم بیش از 70 میلیارد ریال کمک مردمی برای مردم سیلزده تهیه کنیم.
فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) با اشاره به خسارت برخی از اقشار در روزهای اخیر، خاطرنشان کرد: امروز هم ماموریت ما بسترسازی برای جمعآوری کمکهای مردمی برای نیازمندان و کسانی است که پس از شیوع ویروس کرونا آسیب دیدهاند.
وی اعتماد عمومی به بسیج را یک نعمت بزرگ دانست و تصریح کرد: بسیج امروز یک دریای با عظمت و پر برکتی است که از به هم پیوستن میلیونها بسیجی در سراسر کشور ایجاد شده و امروز آماده است با تمام ظرفیت در سراسر استان چهارمحال و بختیاری فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر کمک مؤمنانه را محقق کند.
آمادگی مردم فارسان برای انجام رزمایش کمک مؤمنانه
حجت الاسلام محسن ملکپور در ادامه با تاکید بر انجام کار بدون نقص در خصوص این رزمایش گفت: ما موظف هستیم شرایط مناسب برای انجام یک کار کیفی و مردمی را ایجاد کنیم.
امام جمعه فارسان ادامه داد: در شهرستان فارسان تا اکنون موکب حضرت ابوالفضل(ع)، گروههای مردمی و چند خیریه در این خصوص اعلام آمادگی کردند و همانطور که در موضوع سیل سال گذشته خوزستان مردم فارسان سخاوتمندانه کمکهای خیرهکنندهای داشتند انتظار داریم در این موضوع هم اقدام قابل توجهی صورت گیرد.
وی در خصوص اقدامات انجام شده در شهرستان فارسان، توضیح داد: چند نفر از خیرانی که امتیاز بالایی در حساب بانکی خود داشتند اعلام آمادگی کردند و امروز به کارگران بیکار شده شهرستان فارسان وام 20 میلیون ریالی کم بهره پرداخت میکنم.
مردم در برهههای مختلف نظام را از گردنههای دشوار عبور دادند
حجت الاسلام حمید بهرامی در این جلسه گفت: نقشآفرین اصلی در چهل سال گذشته و در تمام اتفاقاتی که تاکنون به نفع انقلاب و نظام رخ داده مردم بودند، این مردم هستند که در برهههای مختلف به کمک حاکمیت میرسند و نظام را از گردنههای دشوار عبور میدهند امروز هم باید تمام توان برای تسهیل این موضوع صورت بگیرد.
امام جمعه اردل ادامه داد: این کار را هم باید به مردم سپرد و از مردم درخواست کنیم تا خودشان میداندار این موضوع باشند و ما فقط خادمی مردم را بکنیم و شرایط را برای مردم فراهم کنیم.
قرارگاه کمک مؤمنانه یک ماندگار است نه محدود به زمان کرونا
حجت الاسلام سعید صفی در ادامه با اشاره به برخی از سخنان مقام معظم رهبری توضیح داد: انتخاب واژه رزمایش از طرف رهبر معظم انقلاب بدون برنامه نبوده و باید حتما برای انجام این رزمایش تدبیرهای لازم را داشته باشیم.
مسؤول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه شهرکرد، ادامه داد: برخی از برنامههایی که از مرکز برای ادارات ارسال میشوند بدون در نظر گرفتن نیازها و ظرفیتهای بومی استانهاست و ما نیاز داریم همین موضوع را به صورت بومی در قالب یک طرح ماندگار تدوین کنیم.
صفی در پایان گفت: این قرارگاهی که امروز تشکیل شده باید یک کار ماندگار باشد برای آینده نه اینکه صرفا یک کار مقطعی برای دوران کرونا؛ باید برای ماندگار شدن این طرح برنامه داشته باشیم.
انتهای پیام/3339/م