خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص اعتبار ۶۰ میلیون تومانی برای مرمت قلعه تاریخی فورگ

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 25 فروردین 1399 - 11:42
بیرجند- مدیرکل میراث فرهنگی خراسان‌جنوبی گفت: ۶۰ میلیون تومان اعتبار برای مرمت قلعه تاریخی فورگ در نظر گرفته شده است.
مرمت،قلعه،آسيب،اعتبار

حسن رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اثر بارندگی‌هایی که از ابتدای سال در خراسان‌جنوبی داشتیم بخش‌هایی از قلعه تاریخی فورگ در شهرستان درمیان آسیب دید.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: بعد از بازدید از قلعه دریافتیم در راستای پیشگیری از حوادث دیگر، بخش‌های در خطر ریزش بنا تخریب و برای مرمت و بازسازی آن توسط پیمانکار مجرب برنامه‌ریزی لازم صورت گیرد.
رمضانی با بیان اینکه در راستای مرمت قلعه با یک پیمانکار قرارداد منعقد شد، ادامه‌داد: در جهت مرمت قلعه تاریخی فورگ ۶۰ میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.
وی یادآور شد: با این میزان اعتبار تمام قلعه فورگ مرمت و بازسازی نمی‌شود ولی بخش‌هایی که بر اثر بارندگی‌ها آسیب دیده را با این اعتبار می‌توان مرمت کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی گفت: خوشبختانه گزارش دیگری از آسیب به بناهای تاریخی خراسان‌جنوبی بر اثر بارندگی‌های بهاری نداشته‌ایم.