خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید ۱۱۰۰ متر فرش دستبافت در اسدآباد

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 25 فروردین 1399 - 09:39
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان اسدآباد از تولید ۱۱۰۰ متر فرش دستبافت توسط فرشبافان اسدآبادی در این شهرستان خبر داد.
شهرستان،فرشبافان،فرش،توليد،نفر

ایسنا/همدان رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان اسدآباد از تولید ۱۱۰۰ متر فرش دستبافت توسط فرشبافان اسدآبادی در این شهرستان خبر داد.
رحیم قربانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: سال گذشته این میزان فرش دستبافت توسط شرکت تعاونی فرشبافان، پشتیبانان و فرشبافان مددجوی بهزیستی و کمیته امداد شهرستان تولید شده است.
وی ارزش این میزان فرش تولید شده را سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال برشمرد و افزود: تعداد ۲۲۵۰ نفر در قالب شرکت تعاونی فرشبافان، پشتیبان و مددجوی کمیته امداد و بهزیستی این میزان فرش دستبافت را تولید کرده اند.
قربانی تعداد فرشبافان شهرستان را در مجموع ۵۰۰۰ نفر عنوان کرد و یادآور شد: از این تعداد قالیبافان اسدآبادی پنج درصد بیمه بوده و سال گذشته تعداد سه نفر از فرشبافان اسدآبادی بازنشسته شده اند.
وی با اشاره به وجود ۲۰۰۰ دار قالی فعال در شهرستان خاطرنشان کرد: سال گذشته افزون بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به سه پشتیبان فرش در حال فعالیت شهرستان پرداخت شد.
قربانی همچنین با اشاره به پرداخت سه میلیارد ریال تسهیلات به ۶۰ نفر از فرشبافان مستقل شهرستان بیان کرد: در حال حاضر شهرستان اسدآباد در بحث تولید فرش در سطح استان دارای رتبه سوم است.
انتهای پیام