41 میلیارد تومان اعتبار در بخش آبخوانداری و آبخیزداری در کردستان هزینه شده است
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان، گفت: در سال ۹۸ از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی برای انجام طرحهای آبخیزداری و آبخوانداری، 41 میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافت و عملیات اجرایی این طرحها در دست انجام است.

ایسنا/کردستان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان، گفت: در سال ۹۸ از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی برای انجام طرحهای آبخیزداری و آبخوانداری، 41 میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافت و عملیات اجرایی این طرحها در دست انجام است.
سعدی نقشبندی امروز(24 فروردین) در بازدید از اثر بخشی و آبگیری اجرای پروژههای آبخوانداری شهرستان قروه اظهار کرد: در سال ۹۸ از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی برای انجام پروژه های آبخیزداری و آبخوانداری41 میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است.
وی افزود: این پروژهها شامل اجرای پروژههای بیولوژیک آبخیزداری در مراتع و جنگلهای استان و پروژههای بیومکانیک و مکانیکی آبخیزداری و آبخوانداری در 24 زیر حوزه مصوب و دارای مطالعات آبخیزداری است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان بیان کرد: برای اجرای پروژههای مکانیکی آبخیزداری در استان قریب به ۳۰ میلیارد تومان تخصیص یافته که غالب بر ۷۵ درصد اعتبارات است.
نقشبندی ذکر کرد: جمعا ۱۱۱ هزار و ۵۰۰ مترمکعب سازهای سنگی، سنگی ملاتی و بندهای خاکی احداث شده که شامل ۵ هزار و ۸۰۰ مترمکعب عملیات خاکی و ۵۳ هزار و ۵۰۰ مترمکعب عملیات مکانیکی است.
وی افزود: در دشت های شرق استان 7 بند خاکی و 11 بند سنگی ملاتی احداث شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان عنوان کرد: ایجاد اشتغال موقت در جوامع محلی و جلب مشارکت بهرهبرداران منابع طبیعی، مهار سیلاب، کنترل و مقابله با فرسایش و هدر رفت خاک، مقابله با انتقال رسوب به مخازن و افزایش عمر مفید سدها، افزایش ذخایر آبی از طریق کاهش تبخیر و نفوذ دادن آب به سفره های زیرزمینی با هدف توسعه کشاورزی پایدار، ایجاد فرصتی در طبیعت به منظور توسعه و استقرار پوشش گیاهی از اهداف کلان این طرحها است.
الماسی، فرماندار قروه نیز با اشاره به وضعیت دشت های شهرستان قروه گفت: در اجرای پروژه پخش و کنترل سیلاب میهم قروه و بسیارموفق عمل شده است و با حمایت مسئولین استان، اجرای پروژه های آبخیزداری و در حال برنامه ریزی برای اجرای پروژهای بزرگ دیگری در حوزه های مطالعه شده شهرستان قروه هستیم.
الماسی خاطرنشان کرد: با تامین آب مورد نیاز بخش کشاورزی برآورد شده است که شهرستان قروه 10 درصد گندم مورد نیاز کشور را تامین کرده و از مسئولین ملی و استان تقاضا داریم که حمایت از اجرای پروژه های آبخیزداری و آبخوانداری تداوم یابند.
انتهای پیام