خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۳۰ کیلومتر از طول رودخانه‌های استان همدان لایروبی شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 24 فروردین 1399 - 12:35
همدان - مدیر عامل شرکت آب‌ منطقه‌ای همدان گفت: تاکنون بیش از ۱۳۰ کیلومتر از طول رودخانه‌های استان همدان با هدف کاهش احتمالی خسارات ناشی از سیل لایروبی شده است.
همدان،لايروبي،نقاط،استان

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای همدان، منصور ستوده گفت: تاکنون بیش از ۱۳۰ کیلومتر از طول رودخانه‌های استان همدان با هدف کاهش احتمالی خسارات ناشی از سیل لایروبی شده است.
ستوده افزود: پیمانکار در نقاط مختلف استان همدان در حال انجام فعالیت است و در مجموع تاکنون بیش از ۱۳۰ کیلومتر از نقاط اولویت‌دار رودخانه‌های سطح استان همدان لایروبی شده است.
وی افزود: پس از مطالعه مشاور و هماهنگی‌های لازم با مدیران ادارات منابع آب شهرستان‌های تابعه و بازدیدهای میدانی و استفاده از ظرفیت شوراها و دهیاران روستاها و نیز همکاری فرمانداران، ابتدا نقاط اولویت دار شناسایی و عملیات اجرایی لایروبی انجام شده است.