خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شیوع بیماری کرونا در 45 مرکز بهزیستی/ فوت 55 نفر در مراکز نگهداری سالمندان

فارس | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 24 فروردین 1399 - 12:14
رئیس سازمان بهزیستی گفت: از 2531 مرکز شبانه‌روزی بهزیستی تنها 45 مرکز به ویروس کرونا آلوده شده است که 1.7 دهم مراکز کل کشور را تشکیل می‌دهد.
بهزيستي،مراكز،سازمان،مركز،كشور،كرونا،قبادي،دانا

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، وحید قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی در ارتباط ویدئویی روزانه که با حضور تعدادی از خبرنگاران برگزار می‌شود اظهار داشت: با شیوع بیماری کرونا در کشور چین پنجم بهمن ماه اولین بخشنامه سازمان بهزیستی به مراکز سراسر کشور ابلاغ شد.
وی با بیان اینکه بیش از ۲۵۰۰ مرکز تحت پوشش سازمان بهزیستی که به صورت شبانه روزی از سالمندان و معلولان و افراد دارای اعتیاد که در مراکز اقامتی هستند حمایت می‌کنند گفت: از ۳۰ هزار نفر از مادریاران و مددکاران پرستاران و پزشکان در بیش از ۲۵۰۰ مراکز شبانه روزی بهزیستی تشکر می‌کنم و از ۲۱ هزار پرسنل خدوم سازمان بهزیستی که در این روزها تلاش می‌کنند تقدیر می‌کنم.
وی ادامه داد: با کمک وزارت بهداشت هیچ معلول ذهنی و سالمند بالای ۹۰ و ۱۰۰ سال نبوده که به بیمارستانها مراجعه کند و خدمات ارائه نشود و از خدمات لازم استفاده نکند و به آنها اعلام شود که ونتیلاتور و آمبولانس اختصاص داده نمی شود.
قبادی دانا گفت: از پنجم بهمن‌ماه اقدامات را شروع کریم و طبق آمار 5.3 دهم احتمال ابتلای سالمندان بیشتر است و 4.8 دهم برابر احتمال مرگ و میر آنها بیشتر است.
از 2531 مرکز شبانه‌روزی 45 مرکز آلوده شده است که 1.7 دهم مراکز کل کشور را تشکیل می‌دهد.
در مراکز ما 55 نفر بر اثر بیماری کرونا فوت شده‌اند که 1.2 دهم درصد را تشکیل می‌دهد و 71 درصد سن بالای 70 سال داشتند.
ادامه دارد/