خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش چند صد هزار یورویی دستمزد لژیونر فوتبال ایران

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 24 فروردین 1399 - 11:51
صادق محرمی لژیونر فوتبال کشورمان که در تیم دیناموزاگرب کرواسی بازی می‌کند با کاهش ۱۵۰ هزار دلاری در دستمزدش مواجه شده است.
باشگاه،فوتبال،كاهش،ديناموزاگرب،دستمزد،كرونا

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از index، با توجه به شیوع ویروس کرونا در سراسر اروپا برخی از تیم‌های فوتبال کشور کرواسی از جمله باشگاه دیناموزاگرب تصمیم گرفته اند تا دستمزد بازیکنان خود را کاهش دهند.
صادق محرمی بازیکن ایرانی تیم فوتبال دیناموزاگرب هم از این قائده مستثنی نیست و از ۶۰۰ هزار یورویی که دریافت می‌کرد حالا باید ۱۵۰ هزار یورو را به دلیل اتفاقات اخیر به باشگاه خود ببخشد.
هر بازیکنی هم که با این اقدام مخالفت کند می‌تواند با باشگاه خود فسخ قرارداد يک طرفه انجام دهد و در صورت مخالفت اخراج خواهد شد.
لیگ فوتبال کرواسی در صورتیکه دستمزد بازیکنان را کاهش ندهد ضرر هنگفتی از نظر مالی خواهد داشت و حالا با کاهش دستمزد‌ها هر باشگاه میانگین ۳۶ هزار یورو را می تواند به جیب بزند که تیم فوتبال دیناموزاگرب هم از این قانون تبعیت کرده است.
بيشتر بخوانيد: کرونا باعث کاهش دستمزد لژیونر فوتبال ایران شد
انتهاي پيام/