خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقدام خیرخواهانه یک ورزشکار المپیکی برای کمک به خیریه

فارس | ورزشی | یکشنبه، 24 فروردین 1399 - 11:43
قهرمان سه‌گانه آلمان در المپیک پکن با انجام یک برنامه در منزل مبلغی را برای کمک به خیریه جهت مبارزه با کرونا جمع‌آوری کرد.
خيريه،كيلومتر،پول،كرونا،ورزشكار

به گزارش خبرگزاری فارس، جان فرادنو قهرمان المپیک با برگزاری یک برنامه سه‌گانه در خانه بیش از 200 هزار یورو برای خیریه پول جمع کرد.
این ورزشکار آلمانی که به خاطر شیوع ویروس کرونا در حال حاضر در اسپانیا به سر می‌برد، 3.86 کیلومتر در استخر شنا کرد، 180 کیلومتر روی دوچرخه رکاب زد و 42.2 کیلومتر به مدت 8 ساعت و 33 دقیقه و 39 ثانیه روی تردمیل دوید.
وی در این باره اظهار داشت: این کاری که برای خیریه انجام شد متفاوت و جالب بود.
خوشحالم که این کار انجام شد و برای خیریه درآمدی کسب کردیم.
فرادنو در حال جمع‌آوری پول برای نهادهای بهداشتی در ژیورنا بود.
شیوع ویروس کرونا در جهان باعث لغو و یا تعویق رویدادهای مختلف بین‌المللی شده است.
این ورزشکار مطرح آلمانی و قهرمان سه‌گانه المپیک پکن خاطرنشان کرد: در ابتدا ایده‌ای که داشتم جالب به نظر نمی‌رسید.
بعد با خودم فکر کردم چطور و چرا باید این کار انجام شود.
من می‌خواستم توجهات را جلب کنم تا پول جمع شود.
انتهای پیام/س