خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محمد بن زاید: حال من و مادرم خوب است

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 24 فروردین 1399 - 11:38
ولیعهد ابوظبی با انتشار ویدیویی اعلام کرد که حال خود و مادرش (فاطمه الکتبی) خوب است.
وليعهد،كرونا،ابوظبي،ويروس،زايد،تماس

ولیعهد ابوظبی با انتشار ویدیویی اعلام کرد که حال خود و مادرش (فاطمه الکتبی) خوب است.
به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه تحلیلی عربی ۲۱، محمد بن زاید، ولیعهد ابوظبی به بررسی اقدامات اتخاذ شده در راستای مقابله با ویروس کرونا پرداخت.
محمد بن زاید تماس تصویری از داخل کاخش با مسؤولان وزارت بهداشت و تیم بحران مسؤول پیگیری مقابله با ویروس کرونا برقرار کرد.
ولیعهد ابوظبی در این تماس تصویری گفت: حال من و مادرم (فاطمه الکتبی) خوب است.
نکته قابل توجه این بود، هنگامی که بن زاید از حاضران در این تماس تلفنی سوال کرد که آیا چیزی احتیاج دارید؟
یکی از آنها پاسخ داد حمایت‌ها کافی بوده و شخص ولیعهد راس این هرم است.
هفته‌های اخیر، رسانه‌ها به نقل از یک منبع غیرموثق از ابتلای ولیعهد ابوظبی به ویروس کرونا خبر داده بودند.
تا صبح امروز (یکشنبه) در امارات ۳۷۳۶ مورد مبتلا به ویروس کرونا ثبت شده است که ۲۰ تن از آنها فوت شده‌اند.
انتهای پیام