خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعلیق مصوبه جدید هیئت مدیره سازمان بورس

مهر | اقتصادی | شنبه، 23 فروردین 1399 - 22:26
وزیر اقتصاد اعلام کرد: تصمیم اخیر هیئت مدیره بورس در روز چهارشنبه، فعلا تعلیق شد تا هیئت مدیره در آینده در خصوص عرضه و تقاضا تصمیماتی را ارائه کند.
سرمايه،عرضه،بازار،بورس،مديره،هيأت،تصميم،توجه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما؛ فرهاد دژپسند گفت: با توجه به تصمیم هیأت مدیره بورس در روز چهارشنبه مبنی بر عرضه اولیه، در جلسه امروز شورای عالی بورس، شورا به این جمع بندی رسید که با توجه به نیاز بازار و اقبال سهامداران از بازار سرمایه و عزم جدی دولت و نهادهای غیر دولتی به عرضه‌های اولیه، قرار شد این تصمیم تعلیق شود تا هیأت مدیره در این باره تصمیم گیری کند.
وی افزود: قالیباف اصل که از فردا سکاندار بورس هستند مجموعه پیشنهادهای مربوط به عرضه و تقاضا را ارائه کنند که امید است در اسرع وقت انجام شود تا همچنان بازار سرمایه به عنوان بازاری امن و قابل اتکا برای دارندگان نقدینگی باشد.
دژپسند گفت: اگر افراد قصد سرمایه گذاری دارند و می‌خواهند در جای امن سرمایه گذاری کنند وارد این بازار شوند البته سرمایه گذاران باید به صورت‌های مالی شرکت‌ها توجه کنند و از مشاوران این حرفه مشاوره بگیرند.
وزیر اقتصاد درباره برنامه‌های سازمان بورس اوراق بهادار در رابطه با جهش تولید نیز تصریح کرد: امروز شعار سال مبنی بر جهش تولید در شورا بحث شد و قرار شد هیأت مدیره این موضوع را بررسی و برنامه جامع برای حضور تمام قد بازار سرمایه برای تأمین شعار سال ارائه کند.
وی درباره شناسایی اموال دولتی و عرضه آن‌ها نیز گفت: این اموال برای عرضه، نیاز به مصوبات دولت داشت که دولت در اولین فرصت پیشنهادهای ما را تصویب کرد و اولین گروه در ۲ الی ۳ هفته آینده عرضه می‌شود.