رئیس هیئت مدیره جامعه هتلداران استان اردبیل: به دنبال دریافت صدقه از دولت نیستیم
رئیس جامعه هتلداران استان اردبیل گفت: تصمیمات حمایتی از بخش گردشگری کافی نیست و ما به دنبال دریافت صدقه از دولت نیستیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جعفر بذری در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: تصمیمات حمایتی از بخش گردشگری کافی نیست و ما به دنبال دریافت صدقه از دولت نیستیم و برای فعالیت مجدد هتلها ومراکز اقامتی تابع تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا و ابلاغ وزارت گردشگری هستیم.
وی افزود: اولویت ما حفظ سلامت عمومی مردم بوده و ابلاغیه ممنوعیت پذیرش مسافر و گردشگر از همان ابتدا به تمام مراکز اقامتی استان ابلاغ شده است و اکنون هتلها و مراکز اقامتی به هیچ عنوان مجاز به پذیرش نیستند و ما منتظر صدور مجوز برای فعالیت مجدد این مجموعهها هستیم.
رعایت تصمیمات ستاد ملی کرونا خط قرمز ماست
رئیس هیئت مدیره جامعه هتلداران استان اردبیل بیان کرد: به دنبال شیوع بیماری کرونا صنعت گردشگری بزرگترین ضربه را متحمل شده است، این در حالی است که اکثریت صنوف تا آخرین لحظات سال گذشته رسما فعالیت داشتند و اعضای جامعه هتلداران و تاسیسات گردشگری استان اردبیل جزو نخستین ها در سطح کشور بودند که با شعار حفظ سلامت عمومی مردم و با بیان اینکه رعایت تصمیمات ستاد ملی کرونا خط قرمز ماست، کسب و کار خود را تعطیل کردند.
بذری تصریح کرد: دولت و مجلس باید از صنعت گردشگری و هتلداری حمایت کافی را انجام دهند و تصمیمات فعلی دولت در مورد حمایت از فعالان بخش خصوصی گردشگری کافی به نظر نمیرسد در حالی که هم اکنون شاهد آن هستیم که دولت بیشترین حمایت ها را از این صنوف داشته و خبری از حمایت بخش گردشگری و فعالان آن نیست.
با تصمیمات فعلی، فعالان گردشگری رسما بدهکار دولت میشوند
وی با بیان اینکه تصمیمات ماخوذه فعلی، فعالان گردشگری را رسما بدهکار دولت میکند، افزود: ما فعالان صنعت گردشگری از دولت صدقه نمیخواهیم بلکه حمایتی میخواهیم که عملا مفید به حال بهرهبرداران و سرمایهگذاران صنعت گردشگری باشد و از مسئولان کشوری واستانی تقاضا داریم برای صنعت گردشگری و هتلداری، بستههای حمایت ویژه در نظر بگیرند تا مانع ورشکستگی کامل سرمایه گذاران گردشگری شود.
رئیس هیئت مدیره جامعه هتلداران استان اردبیل اظهار کرد: در شرایط فعلی تسهیلات با سود 12 رقمی و مدت زمان بازپرداخت کمی که در نظر گرفته شده کارساز صنعت شکننده گردشگری نخواهد بود بلکه انتظار میرود منابع بلاعوض و تسهیلات کمبهره با بازپرداخت طولانی مدت به این بخش اختصاص یابد.
بذری تصریح کرد: با طولانی شدن شرایط کرونایی حاکم، صنعت گردشگری متحمل خسارت هنگفتی خواهد شد و تاثیرات آن نیز به این زودی رفع نخواهد شد وچنانچه حمایتها در این زمینه به شکل واقعی، عملی و کارساز نباشد، سرمایهگذاران این بخش بیشتر متضرر شده و جبران خسارت نیز غیرممکن خواهد بود.
انتهایپیام/131/ح