خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تگرگ به ۱۰۰۰ هکتار از باغات میاندوآب خسارت زد

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 23 فروردین 1399 - 18:33
رئیس جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: تگرگ به ۱۰۰۰ هکتار از باغات میاندوآب خسارت زد.
خسارت،هكتار،مياندوآب،كشاورزي،تگرگ،باغات،بارش

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: تگرگ به ۱۰۰۰ هکتار از باغات میاندوآب خسارت زد.
علی دیانتی در گفت و گو با ایسنا افزود: بر اثر بارش تگرگ و باران رگباری ظهر امروز ۲۳ فروردین بیش از ۱۰۰۰ هکتار از باغات این شهرستان خسارت ۵۰ درصدی وارد شده است.
دیانتی گفت: برآوردهای اولیه نشان می دهد ۱۰ هزار تن از میوه های تابستانی منطقه خسارت دیده اند با قیمت های این محصولات در سال ۹۸ اگر بخواهیم محاسبه کنیم به صورت تقریبی بیش از ۱۵ میلیارد تومان به کشاورزان منطقه خسارت وارد شده است.
وی با اشاره به اینکه کارشناسان در حال ارزیابی دقیق خسارت وارده به باغات و زمین های زراعی شهرستان هستند، گفت: تا کنون گزارشی از خسارت به گلخانه ها ارائه نشده است.
میاندوآب با دارا بودن ۸۲ هزار هکتار زمین کشاورزی شامل ۵۲ هزار هکتار آبی و ۳۰ هزار هکتار دیم یکی از قطب‌های مهم کشاورزی در آذربایجان‌غربی محسوب می‌شود و گردش مالی و اقتصاد این شهرستان به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم وابسته به بخش کشاورزی است.
گفتنی است طبق اعلام اداره هواشناسی میاندوآب، ظهر امروز ۱۲ میلیمتر بارش باران و تگرگ شدید در عرض ۲۰ دقیقه اتفاق افتاده است که موجب آگرفتگی دید معابر و ایجاد خسارات به محصولات باغی شده است و این اداره تاکید کرده است بارش های رگباری تا دو شنبه این هفته ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام