نفت ما از تنگه هرمز صادر نشود، اجازه صادرات نفت از این تنگه را نمیدهیم/ کسی مدعی جزایر ایرانی نباشد/ تجهیزات رانش هستهای غربی ها برای اکوسیستم خلیج فارس بسیار خطرناک است
دریادار تنگسیری:
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: تا زمانی که ما از تنگه هرمز استفاده میکنیم و نفتمان را صادر میکنیم و منعی برای ما وجود ندارد این تنگه باز است، اما زمانی که بخواهند جلوی نفت ما و کشتیهای ما را بگیرند این منطقی است.
به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: تا زمانی که ما از تنگه هرمز استفاده میکنیم و نفتمان را صادر میکنیم و منعی برای ما وجود ندارد این تنگه باز است، اما زمانی که بخواهند جلوی نفت ما و کشتیهای ما را بگیرند این منطقی است.به گزارشدریادار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در گفتوگوی تفصیلی با شبکه خبری العالم، پیرامونی مسائل مهمی در حوزه آمادگی رزمی نیروی دریایی سپاه و همچنین ادعاهای برخی کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس صحبت کرده است.