خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرصت ۲۱ روزه پرسپولیس برای اعتراض به رای بودیمیر

ایسنا | ورزشی | شنبه، 23 فروردین 1399 - 17:33
باشگاه پرسپولیس ۲۱ روز فرصت دارد تا به حکم فیفا درباره بازیکن سابق خارجی خود به دادگاه عالی ورزش اعتراض کند.
باشگاه،راي،پرسپوليس،صادره

باشگاه پرسپولیس ۲۱ روز فرصت دارد تا به حکم فیفا درباره بازیکن سابق خارجی خود به دادگاه عالی ورزش اعتراض کند.
به گزارش ایسنا، باشگاه پرسپولیس درباره پرونده ماریو بودیمیر بازیکن سابق کروات این تیم از سوی کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و مربیان فیفا محکوم به پرداخت ۴۷۵ هزار یورو شده است.
از این رو پس از صدور این رای پرسپولیسی‌ها از فیفا خواهان ارائه مشروح رای شدند.
حالا از باشگاه پرسپولیس خبر می‌رسد مشروح رای صادره به باشگاه ارسال شده و از حالا پرسپولیسی‌ها ۲۱ روز فرصت دارند تا نسبت به رای صادره به دادگاه عالی ورزش (CAS) اعتراض کند.
مهدی خواجه وند مدیر حقوقی باشگاه پرسپولیس در این باره به ایسنا گفت: کمیته حقوقی باشگاه وظیفه خود مبنی بر اعتراض به رای صادره را پیگیری می‌کند مگر اینکه مدیران باشگاه در این‌باره تصمیم دیگری بگیرند.
انتهای پیام