خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تغییری در روند کنترل بیماری کرونا در سطح اردبیل مشاهده نمی‌شود

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 23 فروردین 1399 - 16:59
معاون دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: تغییری در روند کنترل بیماری کرونا در سطح استان مشاهده نمی‌گردد.
بهداشتي،فعاليت،اردبيل،اخذ،رعايت،كرونا،تجمعات،اصناف،مخاطره،بصورت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بابک نخستین امروز در ستاد استانی پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اظهار داشت: تغییری در روند کنترل بیماری مشاهده نمی‌گردد و از مردم تقاضا می‌شود در صورتی که کار ضروری نداشته باشند از خانه خارج نشده و از تردد در سطح شهر و یا مراجعه به مراکز خرید جدا خودداری کنند.
وی از تشدید نظارت‌های بهداشتی بر فعالیت اصناف از امروز خبر داد و افزود: همزمان با اجرای گام دوم فاصله‌گذاری اجتماعی در استان با صنوفی که از امروز فعالیت خود را شروع می‌کنند در صورت عدم رعایت مقررات بهداشتی، عدم ثبت و اخذ مجوز کد بهداشتی موقت و یا وجود تجمعات غیرضرور که به تشخیص کارشناسان ستاد مقابله با کرونا و یا بازرسان بهداشتی، سلامت عمومی مردم را به مخاطره اندازد، برخورد خواهد شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیان کرد: با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و کنترل تجمعات و کاهش تماس‌های بین افراد از محدودیت‌های قبلی فعالیت اصناف کم‌ریسک بصورت محدود و به شرط عدم تجمع و عدم پذیرش مشتری بصورت پذیرایی در محل کاسته شود و همچنان فعالیت اماکن با ریسک بالا شامل بازارهای مسقف، مجتمع‌های تجاری، بازارهای روز و مرکزی؛ اغذیه‌ها، طباخی‌ها و فست فود، رستوران‌ها و مراکز طبخ فقط به شرط بیرون‌بر و عرضه خارج از محل و احراز و رعایت شرایط بهداشتی مربوط مجاز خواهند بود.
نخستین تصریح کرد: متصدیان اماکن مکلف به اخذ گواهی بهداشتی و سپردن تعهد در درگاه وزارت بهداشت به آدرس الکترونیکی salamat.gov.ir و اخذ شناسه فعالیت از این سامانه هستند و با اصنافی که سلامت عمومی مردم را به مخاطره اندازند طبق مقررات ضمن ممانعت از فعالیت برخورد لازم به عمل خواهد آمد.
انتهای‌پیام/131/ت