خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار دادستان کهگیلویه به ادارات کم‌کار/برای حفظ سلامت مردم با کسی تعارف نداریم

فارس | استان‌ها | شنبه، 23 فروردین 1399 - 15:48
دادستان عمومی و انقلاب کهگیلویه گفت: بر حسب وظیفه برای حفظ سلامت جامعه هر جا کم‌کاری دیده شود بدون تعارف برخورد می‌کنیم.
ادارات،سعادتيان،كرونا،كهگيلويه،سلامت،مقابله

به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه، عبدالله سعادتیان امروز در شورای سلامت شهرستان در فرمانداری دهدشت اظهار داشت: برای مقابله با کرونا در چنین شرایطی همه موظفیم دولت را یاری کنیم.
دادستان عمومی و انقلاب کهگیلویه گفت: فعالیت ادارات و نهادهای شهرستان را رصد می‌کنم برخی ادارات از جمله سپاه، نیروی انتظامی، صمت، شهرداری و تعدادی دیگر این مدت اقدامات خوب و اثربخشی در پیشگیری و مقابله با ویروس انجام دادند.
سعادتیان افزود: اداراتی هم کوتاهی داشته یا در انجام وظایف سهل انگاری دارند که قابل توجیه نیست.
وی با بیان اینکه سلامت جامعه برای همه مهم است، ادامه داد: حسب وظیفه‌ای که داریم اگر کم‌کاری ادارات تکرار شود به عنوان مدعی‌العموم برخورد می‌کنیم با کسی تعارف نداریم.
این مسؤول هشدار داد: بنا به گزارشات رسیده برخی ادارات به بهانه کرونا کار ارباب رجوع را انجام نمی‌دهند.
سعادتیان گفت: حوزه قضایی وامدار هیچ جریان و گروهی نیست و هر جا لازم شد مطابق قانون برخورد صورت می‌گیرد.
انتهای پیام/82016/ر