خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روشن: هرگز اسمی از بهزادی نیاوردم/ همایون خان دوست و استاد من بود

تسنیم | ورزشی | شنبه، 23 فروردین 1399 - 14:12
حسن روشن بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه استقلال تاکید کرد که در مصاحبه‌هایی که در چند روز گذشته انجام داده، هرگز اسمی از همایون بهزادی نیاورده است.
نياوردم،بهزادي،اسم،منتشر،اسمي،همايون

حسن روشن در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در ارتباط با حاشیه‌های چند روز اخیر و مصاحبه‌هایی که در مورد حضور برخی از بازیکنان پیشین پرسپولیس در ساواک به نقل از وی منتشر شد، گفت: من به هیچ عنوان از بازیکنی اسم نیاوردم، در این چند روز هم خیلی‌ها در این زمینه صحبت کردند ولی من اگر حرفی بزنم پایش می‌ایستم.
اتفاقا برخی مصاحبه‌ها را برای من فرستادند که درست بود و من اسمی از شخصی نیاورده بودم ولی بعضی از مصاحبه‌هایم که منتشر شد طور دیگری بود.
وی ادامه داد: همایون بهزادی دوست و استاد من بود و ما رابطه بسیار خوبی با هم داشتیم.
من، همایون‌خان، آقای کلانی، مرحوم کاشانی و ...
خیلی مواقع با هم بودیم و من در مصاحبه‌هایم هرگز اسمی از مرحوم بهزادی نیاوردم.
فقط این را گفتم که تنها شغل اکثر بازیکنان استقلال همان فوتبال بازی کردن بود ولی بیشتر پرسپولیسی‌ها سر کار می‌رفتند.
من فقط از علی عبده اسم بردم و اسم شخص دیگری را نیاوردم.
روشن تصریح کرد: چند هفته قبل از اینکه همایون بهزادی فوت کند، به عنوان تنها استقلالی به مراسم تولد ایشان دعوت شدم.
ما ارتباطی بسیار خوب با هم داشتیم و باز هم می‌گویم که ایشان استاد من بود.
من اهل شکایت نیستم ولی برای آنهایی که حرف‌های مرا طور دیگری منتشر کردند، متاسفم.
انتهای پیام/