جهاد عاشورائیان در عصر کرونا/ کوچههای شهر میزبان قهرمانان شبانه+عکس و فیلم
در کنار کارگاههای تولید ماسک و دستکش، هستند گروههایی که به قهرمانان شبانه در بین مردم این شهر معروف شدهاند. جهادگرانی که شبانه لباس مدافعان سلامت به تن کرده و در قالب اقشار مختلف برای مبارزه با ویروس کرونا گروه بندی شدهاند.

در کنار کارگاههای تولید ماسک و دستکش، هستند گروههایی که به قهرمانان شبانه در بین مردم این شهر معروف شدهاند.
جهادگرانی که شبانه لباس مدافعان سلامت به تن کرده و در قالب اقشار مختلف برای مبارزه با ویروس کرونا گروه بندی شدهاند.
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، سید حسین موسوی: شیوع ویروس کرونا در کشور علی رغم همه مسائل ناراحت کنندهای که در پی خود داشته اما همبستگی مجددی را بین مردم ایجاد کرده است، مردمی که همواره در سختیها و بلایا ثابت کردند مثل ایام دفاع مقدس، کنار هم جهادگونه زندگی میکنند.
فراگیری این ویروس به گونهای بوده که تقریباً تمام نقاط این کشور را آلوده کرده و به گفته مسؤولان امر نقطهای نیست که از وجود این ویروس پاک یا سفید باشد.
در این بین تلاش گروههای جهادی و جوانان هیئتی در کنار پرسنل سلامت و مدافعان این عرصه برای مقابله با ویروس کوید-19 تداعی همان روزهای جنگ هشت ساله در برابر دشمن آشکار بعثی عراق را میکند اما با این تفاوت این دشمن امروز ما تا حدودی ناشناخته و پنهان به مبارزه با بشر آمده است.
عاشورائیان مقابل کرونا
یکی از نقاطی که این روزها به مقابله با کرونا رفته شهر چغادک است، شهر ملقب به «عاشورئیان» که با جمعیتی 20 هزار نفر در فاصله 15 کیلومتری شهر بوشهر قرار گرفته است.
مردم استان این شهر را از جمله شهرهایی میدانند که در بسیاری از مراسمات مذهبی آن به ویژه در ایام محرم و صفر به صورت پرشور برگزار میشود.
نمونه کوچک آن را میتوان در ایام پیاده روی اربعین مشاهده کرد، شهری کوچک با مردمانی بزرگ که خود به تنهایی در سالی که گذشت تعداد چهار موکب را در این ایام برای خدمت رسانی به زائران اباعبدالله الحسین(ع) برپا کرد.
مردم این شهر که در عرصه خدمت رسانی همیشه پیشتاز بودهاند این بار در این ایام خدمتی متفاوت را تجربه میکنند.
جهاد دوزندگی در عصر کرونایی
جهادگران چغادک همچون هم نوعان خود لباس مدافعان سلامت به تن کردند و اقشار مختلف آن برای سلامت مردم کمر همت بسته و آستین خود را بالا زدهاند؛ تبدیل شدن مرکز معارف اسلامی این شهر و نیز موسسه قرآنی به کارگاه تولید ماسک و خدمت رسانی شبانه روزی خواهران و برادران در این روزها یکی از فعالیتهایی است که در راستای کمک به هم نوعان خود صورت میگیرد.
بیشتر این بانوان را جمعیت خانهدار شکل می دهند اما برای یاری رسانی به همشهریان خود زندگی خود را با همین چرخهای خاطی دوختهاند تا با دوخت ماسک بتوانند سهم کوچکی در ریشه کنی این مهمان ناخوانده داشته باشند.
خانم محمدی سرپرست کارگاه تولید ماسک نهاد امامت جمعه چغادک میگوید: بانوان از صبح به کارگاه میآیند و تا حدود ساعت 9 شب یک سره مشغول تولید ماسک میشوند و روزانه 800 عدد ماسک در این کارگاه تولید میکنند.
دفتر امام جمعهای که تبدیل به کارگاه تولید دستکش شد
در کنار این فعالیت، امام جمعه این شهر نیز دفتر خود را به کارگاه تولید دستکش تبدیل کرده تا نوجوانان، جوانان، روحانیون، طلاب، بسیجیان و دیگر جهادگران در این محل برای دفاع از سلامت مردم گرد هم جمع شوند و بتوانند در این روزهای سخت کرونایی سهمی در دفاع از سلامت مردم داشته باشند.
حالا ویروس کرونا فرصتی هست تا دوباره نسل سوم و چهارم خودش را اثبات کند، و دهه هشتادیها هم در میدان مبارزه با کرونا خط شکن شدهاند.
حجت الاسلام نصاری از روحانیون شهر چغادک میگوید: کارگاه تولید دستکش در سه شیفت فعال است و روزانه 20 نفر از طلاب و بسیجیان در امر تولید دستکش فعالیت میکنند.
وی افزود: روزانه تعداد هزار عدد دستکش تولید میشود که این تعداد در بین بسیجیانی که در طرح غربال گری مشغول به فعالیت هستند تقسیم میشود.
تولید 1500 ماسک و 1400 دستکش در چغادک
حجت الاسلام رضا خدری امام جمعه شهر چغادک نیز در گفتوگو با خبرنگار ما میگوید: در راستای مبارزه با شیوع ویروس کرونا به لطف الهی با راهاندازی کارگاه تولید ماسک توسط معاونت خواهران ستاد نماز جمعه و راهاندازی کارگاه تولید دستکش توسط گروه جهادی طلاب و روحانیت تاکنون تعداد 11 هزار و 500 عدد ماسک و قریب به 14 هزار عدد دستکش تولید و بین اقشار مختلف مردم، گروههای جهادی و مردمی، بیماران خاص، کارگران و پاکبانان، مغازهها، میوه فروشیها، نانواییها و مساجد توزیع شده است.
وی میگوید: بخش عمدهای از این توزیع به مناسبت میلاد پر برکت حضرت مهدی موعود (عج) در شب و روز نیمه شعبان صورت گرفته است.
امام جمعه چغادک عنوان میکند: این کارگاه از زمان شیوع ویروس کرونا و همزمان با آغاز فعالیتهای گروههای جهادی، خواهرانی از نهاد امامت جمعه این شهر و بسیج خواهران آمدند و در این عرصه همیاری کردند که ماسکها پس از تولید و استریل شدن بین اقشار مختلف توزیع میشود.
وی میگوید: امروز در سطح شهر چغادک این نیاز برطرف شده و چندان کسی ضرورتی نمیبیند که برای تهیه ماسک به جای دیگری مراجعه کند و فعال سازی این کارگاه در کنار دیگر کارگاههای مردمی این شهر نیاز و ضرورت شهر چغادک را برطرف کرد.
کوچههای شهر میزبان قهرمانان شبانه
اما در کنار این کارگاههای تولید ماسک و دستکش، هستند گروههایی که به قهرمانان شبانه در بین مردم این شهر معروف شدهاند.
جهادگرانی که شبانه لباس مدافعان سلامت به تن کرده و در قالب اقشار مختلف برای مبارزه با ویروس کرونا گروه بندی شدهاند.
گندزدایی و ضدعفونی نقاط مختلف شهر و معابر عمومی کار مهمی است که از زمان فراگیر شدن این ویروس در سطح کشور توسط جهادگران انجام میگیرد.
این روزها در کوچه پس کوچههای شهر میتوان حضور جوانان و نوجوان جهادگر را مشاهده کرد، جوانانی که اولویت این روزهای آنان سلامت هم وطن خود شده و تعلقات دنیوی را به ورطه فراموشی سپردهاند.
در یکی از شبهای بارانی چغادک با طلاب و روحانیون جهادگر شبانه همراه شدم.
امام جمعه این شهر به همراه برخی از مسؤولان دوشادوش و هم پای جهادگران برای سلامت مردم آستین همت بالا زده بود.
او طلاب و روحانیون شهر را جمع کرده بود تا با همراهی آنان، شبانه کوچه پس کوچههای شهر را ضد عفونی کنند.
طلاب و روحانیون به تیمهای سه و چهار نفر تقسیم شدند و هرکدام به سویی از نقطه شهر حرکت کردند.
دستگیرههای درب مغازهها، صندلیها، و نقاطی که بیشتر در معرض قرارگیری این ویروس بود با همت این جهادگران ضدعفونی و گندزدایی شد و این کار هر شب توسط گروههای جهادی انجام میشود.
اوج همدلی در مبادی شهر
اما ورودی و خروجی شهر چغادک نقطه دیگری از همدلی مردم بود، جاییکه بسیجیان و نیروهای مردم در کنار هلال احمر و نیروی انتظامی در ایام تعطیلات نوروز به صورت شبانه روزی مبادی شهر را کنترل میکردند.
اوج همدلی را زمانی میدیدیم که مردم برای این جهادگران به صورت خودجوش غذا میپختند و به دست آنان میرساندند.
به نظر میرسد عاشورئیان این روزها فضایی توان با همدلی را برای شکست کرونا تجربه میکنند و برای ریشه کنی این ویروس منحوس مردانه ایستادهاند.
انتهای پیام/