کرونا صنعت گردشگری را متضرر کرده است/ تعریف 23 پروژه مهم «جهش تولید» در کرمانشاه
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: 23 پروژه مهم که میتواند جهش در تولید، جذب گردشگر و تولید صنایع دستی را به همراه داشته باشد، با مشارکت بخش خصوصی و همچنین استفاده از اعتبارات دولتی برای استان تعریف شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: 23 پروژه مهم که میتواند جهش در تولید، جذب گردشگر و تولید صنایع دستی را به همراه داشته باشد، با مشارکت بخش خصوصی و همچنین استفاده از اعتبارات دولتی برای استان تعریف شده است.
امید قادری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، صنعت گردشگری را یکی از صنایعی دانست که رونق بسیاری از صنوف خدماتی به آن وابسته است و اظهار داشت: متاسفانه با شیوع ویروس کرونا در ماههای پایانی سال 98 که از ماههای رونق گردشگری به حساب میآیند و فعالان و صنوف این عرصه بیشتر در این ماهها درآمدی کسب میکنند، این صنعت بدلیل رکودی که اتفاق افتاد، متضرر شد.
وی ادامه داد: ستادهای در این راستا در سطح ملی و استانی برای بررسی و ارزیابی خسارتها تشکیل شده که تعویق سهماهه مالیات بر ارزشافزوده مالکان و تعویق سهماهه پرداخت قبوض حامل انرژی، ارائه تسهیلاتی با نرخ 12 درصد، تعلیق بازپرداخت تسهیلات به مدت سهماه، مشوقهای در خصوص سهم پرداختی بیمه کارفرما و پرداخت تسهیلاتی از طریق طرح گام (فراهم شدن منابع مورد نیاز سرمایه در گردش ازطریق اوراق بهادار) از جمله مشوقهایی هستند که توسط دولت برای این قشر از آسیبدیدگان از کرونا فعلا در نظر گرفته شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه تصریح کرد: ما هم به کمک استانداری و دولت در تلاش هستیم که بتوانیم مشوقهای بیشتری برای سرپا گذاشتن صنعت گردشگری به خصوص در دوران پساکرونایی آماده کنیم.
قادری اضافه کرد: برنامهریزی کردهایم که در دوران پساکرونایی گردشگران بیشتری را به روشهای نوین به سمت استان جذب کنیم تا این صنعت رونق بگیرد، همچنین در قالب برنامه کرمانشاه 2020 برنامههای مختلف در نظر داریم.
سریال «نون خ 2» تبلیغی بینظیر در حوزه گردشگری کرمانشاه است
وی گریزی به پخش سریال «نون خ 2» از شبکه یک سیما داشت و گفت: فیلمبرداری این سریال در اقامتگاههای بومگردی روستای پریان کندوله، روستاهای پاوه و تعدادی از روستاهای هدف گردشگری استان انجام گرفته، که آثار تاریخی برجسته استان همچون طاقبستان، بیستون، تکایا، تاقگرا و بازار کرمانشاه در خلال این سریال به مخاطبان معرفی میشود که در جای خود تبلیغی بینظیر در حوزه گردشگری است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه اضافه کرد: رونق گردشگری جهش تولید را به همراه خواهد داشت، یکی از راههای میانبر و شناخته شده رونق تولید در دنیا گردشگری است چون زودبازده است و با سرمایه کمتری نسبت به خیلی از سرمایهگذاری اشتغال ایجاد میکند.
وی اظهار داشت: 23 پروژه مهم که میتواند جهش در تولید، جذب گردشگر و تولید صنایع دستی را به همراه داشته باشد با مشارکت بخش خصوصی و همچنین استفاه از اعتبارات دولتی برای استان تعریف شده است.
قادری گفت: امیدواریم این پروژهها با 400 میلیارد تومانی که سرمایهگذاران برای آنها اعلام آمادگی کردهاند و 100 میلیارد تومان هزینه دولت، اجرا شوند.
وی تصریح کرد: زمانی که این پروژهها تامین اعتبار شوند و به مرحله اجرا و بهرهبرداری برسند، آن موقع میشود ادعا کرد در راستای جهش تولید و محقق شدن شعار سال نقش مهمی را ایفا کردهایم.
انتهای پیام/پ/ح