خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه‌هایی که تیتر اول رسانه‌ها را از آن خود کردند +فیلم

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | چهارشنبه، 19 دی 1397 - 18:34
چندماهی است که تصویر ائمه جمعه از قاب سنتی تریبون نمازجمعه خارج شده و جزئیات رفتار آنها در زندگی عادی و در سطح شهر به رسانه‌ها راه پیدا کرده است.
چندماهي،ويدئوي،وبگردي،ائمه،جمعه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چندماهی است که ائمه جمعه نقاط مختلف کشور، در کانون توجه شهروندخبرنگارها قرار گرفته‌اند و کارهای مختلف‌شان در فضای مجازی بازخورد زیادی پیدا کرده است.
اتفاقی که شاید با اقدام تحسین‌برانگیز آیت‌الله آل‌هاشم، امام‌جمعه تبریز درخصوص برداشتن نرده میان مردم و مسئولین کلید خورد و به‌تدریج به شهرهای دیگر تسری پیدا کرد.
بیشتر بخوانید:ماجرای بازدید امام جمعه بیله‌سوار با لباس مبدل از گمرک مرزی
حالا دیگر تصویر ائمه جمعه از قاب سنتی تریبون نمازجمعه خارج شده‌ و جزئیات رفتار آنها در زندگی عادی و در سطح شهر به رسانه‌ها راه پیدا کرده است.در این ویدئوی کوتاه، مروری داریم بر چند مورد از رفتارهای خاص ائمه جمعه که در این ماه‌ها خبرساز شده است.
منبع:فارس
انتهای پیام/