خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست سازمان‌های حقوقی برای آزادی زندانیان بحرینی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 23 فروردین 1399 - 10:52
برخی سازمان‌های حقوقی در سایه شیوع ویروس کرونا، آزادی زندانیان در بحرین را خواستار شدند.
بحرين،زندانيان،حقوق،كرونا،ويروس،بشر

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از المیادین، سازمان‌های حقوقی از جمله سازمان عفو بین‌الملل ضمن ابراز نگرانی از اوضاع بازداشت شدگان در زندان‌های بحرین اعلام کردند که در سایه شیوع ویروس کرونا در این کشور خواستار آزاد شدن زندانیان هستند.
این سازمان‌ها معتقدند زندانیانی که مسن هستند یا از بیماری‌های زمینه‌ای رنج می‌برند باید در دوره مبارزه با ویروس کرونا آزاد شوند.
همچنین مرکز حقوق بشر بحرین، مردم را به مشارکت در کمپین توئیتری «قصة_سجین» فراخواند تا از عصر امروز (شنبه) حمایت خود از آزادسازی زندانیان دارای بیماری‌های اعصاب یا زمینه‌ای را اعلام کنند.
در ابتدا آیت الله شیخ عیسی قاسم، رهبر شیعیان بحرین در بیانیه‌ای خواستار آزادی زندانیان سیاسی شد و این هشدار را به بحرین داد که در صورت ممانعت از این کار شاهد عواقب خطرناکی خواهد بود.
بنابر گزارش‌های سازمان دیدبان حقوق بشر، زندانیان بحرین به ویژه در زندان «الجو» به شدت مورد شکنجه قرار می‌گیرند و از حداقل حقوق یک زندانی برخوردار نیستند.
انتهای پیام/