خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقاهتگاه بیماران کرونایی توسط ارتش در سقز راه اندازی شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 23 فروردین 1399 - 09:24
سقز - فرمانده تیپ ۲۲۸ متحرک هجومی شهرستان سقز گفت: نقاهتگاه و مرکز نگهداری از بیماران کرونایی پس از ترخیص از بیمارستان توسط ارتش در سقز راه اندازی شد.
كرونا،ويروس،مكان،شهرستان،سقز

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی تیپ ۲۲۸ متحرک هجومی شهرستان سقز، امیر سیروس محمدی اظهار داشت: در ادامه تصمیمات ستاد مبارزه با کرونا در شهرستان توانستیم مکان هایی را برای بیماران کرونا ویروس فراهم کنیم که پس از ترخیص از بیمارستان در این محل ها به جهت پیشگیری و عدم انتقال احتمالی این ویروس نگهداری شوند.
وی افزود: بنا به تشخیص پزشکان متخصص افرادی که با این ویروس درگیر هستند و به جهت گذراندن دوره نقاهت بیماران به مدت ۱۰ تا ۱۵ روز تا حد امکان به این مکان ها منتقل می شوند که با تمهیدات کامل بهداشتی از آنها نگهداری می شود.
فرمانده تیپ ۲۲۸ متحرک هجومی شهرستان سقز یادآور شد: در این مکان ها تمامی هزینه های درمان، پزیرایی و مراقبت بر عهده ارتش و ستاد مبارزه با کرونا است.