خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سی‌ان‌ان: زندان شیکاگو یکی از کانون‌های شیوع کرونا در آمریکاست

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 22 فروردین 1399 - 19:46
سی‌ان‌ان طی گزارشی نوشت که زندان شیکاگو به یکی از بزرگترین کانون‌های شیوع ویروس کرونا در آمریکا تبدیل شده است.
كرونا،ويروس،زندان،شيكاگو

به گزارش مشرق به نقل از سی‌ان‌ان، بیشترین میزان شیوع ویروس کرونا در آمریکا آن‌هم در مکان‌های پرازدحام، پس از بیمارستان‌ها متعلق به زندان شیکاگو است.
برعکس آن‌چه تصور می‌شود، کشتی‌های تفریحی و یا آسایشگاه‌ها بیشترین آمار مبتلایان به ویروس کرونا را به خود اختصاص نداده‌اند، بلکه این یک زندان در شیکاگو است که تعداد زیادی، آلوده به ویروس کرونا در آن‌جا جمع شده‌اند.
یکی از مقامات نظامی شیکاگو به سی‌ان‌ان گفته که حداقل ۲۷۶ نفر از زندانیان این مرکز و همچنین ۱۷۲ نفر از کارمندان این زندان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.
تاکنون یکی از این زندانیان بر اثر ویروس کرونا جان خود را از دست داده و حداقل ۲۱ نفر هم بستری شده‌اند.
در گزارش سی‌ان‌ان آمده که تعداد زیادی از زندان‌های این کشور به کانون شیوع ویروس کرونا تبدیل شده و این امر موجب شده که همه‌گیری کرونا با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند.
این در حالی است که یکی از مسئولان زندان خاطرنشان کرده که رعایت شدن فاصله استاندارد فیزیکی در زندان بسیار دشوار است.
گفتنی است، نزدیک به ۴۷۰ هزار آمریکایی تاکنون به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.