خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خبرگزاری فارس

فارس | تصویری | جمعه، 22 فروردین 1399 - 18:52
خیریه همدردی هیئت ریحانة الحسین شمیرانات، به مناسبت میلاد امام زمان (عج) و قرار گرفتن در بحران ویروس کرونا و علی‌رغم تعطیلی مجالس مذهبی، فعالیت اجتماعی خود را با شعار: هیئت باید گره از زندگی مردم باز کند ادامه می دهد.<br/>این خیریه با پخت 2000 هزار غذای نذری و تهیه 120 بسته ارزاق (برنج، روغن، گوشت گوساله و مرغ) ویژه نیازمندان و افراد کم درآمد از پیش شناسایی شده، شادی ایام ولادت امام زمان (عج) را با کمک های آشپزخانه حصار بوعلی نیاوران و فعالیت جهادی جوانان این هیئت ، به خانه های مردم بُرد.<br/>
هيئت،همدردي،عج،خيريه،امام

نذر "همدردی"
خیریه "همدردی" هیئت ریحانة الحسین شمیرانات، به مناسبت میلاد امام زمان (عج) و قرار گرفتن در بحران ویروس کرونا و علی‌رغم تعطیلی مجالس مذهبی، فعالیت اجتماعی خود را با شعار: هیئت باید گره از زندگی مردم باز کند ادامه می دهد.
این خیریه با پخت 2000 هزار غذای نذری و تهیه 120 بسته ارزاق (برنج، روغن، گوشت گوساله و مرغ) ویژه نیازمندان و افراد کم درآمد از پیش شناسایی شده، شادی ایام ولادت امام زمان (عج) را با کمک های آشپزخانه حصار بوعلی نیاوران و فعالیت جهادی جوانان این هیئت ، به خانه های مردم بُرد.