گزارش ویدئویی تسنیم از توزیع بستههای حمایتی بین آسیبدیدگان کرونا توسط دلدادگان مهدی(عج) در گیلان+ فیلم
دلدادگان حضرت مهدی(عج) در گیلان همزمان با نیمه شعبان با اجرای پویشهای «خیرات نان، نذر ظهور» و توزیع اقلام کمک معیشتی به نیازمندان و آسیبدیدگان کرونا کمک کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، تعدادی از دلدادگان حضرت ولیعصر(عج) در حسینیه شهدای گمنام رشت همزمان با نیمه شعبان با توزیع اقلام کمک معیشتی بین نیازمندان و ضدعفونی برخی معابر و اماکن عمومی شهر رشت، میزان عشق و ارادت خود را به امام زمان(عج) نشان دادند؛ حرکتی مردمی که حلاوت انتظار را دوبرابر میکند.
نیمه شعبان به سبب میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود(عج) دارای کرامت و منزلت بسیاری است و مردم کشورمان از جمله مردم گیلان همهساله در این ایام با زیباسازی شهر و برگزاری جشنهای باشکوه، پویشهای مهدوی و سایر برنامههای مختلف فرهنگی و معنوی به آن حضرت عرض ارادت میکردند.
شیوع ویروس کرونا در کشور با وجود اینکه موجب تعطیلی بسیاری از برنامههای عمومی، تجمعات، اماکن مقدس و زیارتگاهها و برگزار نشدن جشنهای نیمه شعبان شد اما در کنار تمام این تعطیلیها شاهد خدمات و تلاشهای خالصانه کادر درمان و بهداشت در خط مقدم مبارزه با کرونا، اقدامات جهادی و خودجوش مردمی که با نیت خوشنودی قلب مبارک امام زمان(عج) انجام شده، بودیم.
نیمه شعبان متفاوتِ امسال با طنین «یا مهدی ادرکنی» در شب نیمه شعبان آغاز شد و برگزاری جشنهای نیمه شعبان بهصورت مجازی و همچنین راهاندازی پویش «خیرات نان، نذر ظهور»، توزیع نان، گوشت نذری و بستههای کمک معیشتی بین نیازمندانی که بهدلیل شیوع ویروس کرونا تحت فشار اقتصادی قرار گرفتند از جمله برنامههایی بوده که در استان گیلان تدارک دیده شد.
فرهنگسازی خیرات و اهمیت نذر برای امام زمان(عج) یکی از اهداف توزیع بستههای کمک معیشتی بین نیازمندان بوده است که در این راستا تعداد زیادی از ارادتمندان و منتظران حضرت ولیعصر(عج) از جمله بانوان بسیجی حسینیه شهدای گمنام رشت اقدام به توزیع بستههای کمک معیشتی بین نیازمندان و مناطق کم برخوردار کردند.
بانوان بسیجی پایگاه کوثر رشت، حدود یک سال است که طرح سهشنبههای مهدوی را با هدف ترویج فرهنگ مهدوی، زنده نگه داشتن یاد و نام امام زمان(عج) و زمینهسازی برای ظهور با شیوههای مختلف در حسینیه شهدای گمنام رشت انجام میدهند و امسال نیز در آستانه نیمه شعبان تصمیم گرفتند که با توزیع بستههای کمک معیشتی بین نیازمندان، دل آنان و امام زمان(عج) را شاد کنند.
فرمانده پایگاه کوثر حوزه 2 شهری رشت در حاشیه توزیع بستههای کمک معیشتی با اشاره به اهداف برنامه سهشنبههای مهدوی در طول سال اظهار داشت: هدف از اجرای این برنامه در واقع جوانگرایی، زنده نگه داشتن یاد و نام امام زمان(عج) و همچنین خوشنودی قلب آن حضرت و کمک به نیازمندان است.
مریم فلاحآبادی گفت: با توجه به اینکه ما در عصر ظهور آن حضرت قرار داریم لذا امیدواریم که بتوانیم با این قدمها و کمکهای هرچند کوچک باعث خشنودی قلب امام زمان(عج) شویم و کمک حال ایشان باشیم زیرا همه ما جزو منتظران ظهورش هستیم و دعای ما نیز دعای فرج است و امیدواریم که با ظهور آن حضرت، گره از مشکلات مردم باز شود.
یکی دیگر از بسیجیان جهادگر همانطور که مشغول بستهبندی اقلام کمک معیشتی برای نیازمندان بود گفت: با توجه به گسترش ویروس کرونا و تعطیلی واحدهای صنفی در این ایام، گرد هم جمع شدیم تا قدمی برای کاهش حجم مشکلات مردم برداریم و ضمن ترویج فرهنگ مهدوی با توزیع اقلام کمک معیشتی بین نیازمندان قلب مولا جانمان را شاد کرده باشیم.
وی با بیان اینکه کالاهای اساسی و اقلام معیشتی ذکرشده از طریق نذورات و کمکهای مردمی تهیه و بین نیازمندان توزیع میشود خاطرنشان کرد: عدهای از شهروندان و خیران خودشان اقلام را تهیه میکنند و به ما تحویل میدهند و ما نیز آنها را جمعآوری و بستهبندی کرده و به دست نیازمندان میرسانیم.
به گزارش تسنیم، ماه شعبان ماه رحمت، نزدیک شدن به خداوند و ماه نزول برکات معنوی و الهی است از این رو مؤمنان و دلدادگان حضرت ولیعصر(عج) همواره از تمام ساعات و لحظات این ماه بهویژه شب و روز نیمه شعبان برای تقرب به خداوند و آن حضرت استفاده میکنند.
شکی نداریم که خداوند به دلهای مومنان نظر رحمت دارد و با عنایت امام زمان(عج) دعای آنان را اجابت میکند البته شناخت و افزایش معرفت نسبت به امام زمان(عج) از جمله وظایف مهمی است که به شیعیان و مسلمانان تاکید شده و پیامبر اکرم(ص) در روایتی فرمودند: «هر که بمیرد در حالیکه امام زمانش را نشناسد، به مرگ جاهلیت مرده است».
مسلماً منظور از معرفت در این روایت نبوی، شناخت نام، کنیه و تاریخ ولادت و مانند آن نیست بلکه منظور از شناخت، آگاهی پیدا کردن به جایگاه امامت و ولایت، شناخت صفات معنوی آن حضرت و دانستن وظایف ما نسبت به وجود امام(ع) است.
انتهای پیام/612/ ت