خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تخت‌های بیمارستانی سیستان و بلوچستان در صورت نیاز افزایش می‌ یابد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 21 فروردین 1399 - 17:12
زاهدان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: این دانشگاه در صورت نیاز آمادگی افزایش تعداد تخت‌های اختصاص یافته به بیماران کرونایی را حداقل تا پنج برابر دارد.
بلوچستان،سيستان،بستري،كرونا،زاهدان،تخت،بيماران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، سید محمدهاشمی شهری اظهار داشت: هم‌اینک سه هزار و ۳۰۰ تخت بستری در سیستان و بلوچستان وجود دارد و بیش‌از ۷۵۰ تخت بستری غیر بیمارستانی هم برای دوره نقاهت بیماران آماده شده است.
وی ادامه داد: در مرحله نخست بیش‌از ۵۰۰ تخت بیمارستانی در سیستان و بلوچستان برای بستری موج اول بیماران کرونا مثبت در نظر گرفته شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در صورت افزایش آمار مبتلایان به ویروس کرونا تخت‌های بستری موجود در همه بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان باید پاسخگوی نیاز بیماران اختصاص یابد و همکاران ما تمام راه‌ها و وضعیت قابل پیش‌بینی را مدنظر دارند.
وی افزود: برای کاهش فشار شکننده به کادر بهداشت و درمان و پیشگیری از وقوع مرگ و میرهای اجتناب ناپذیر در مبتلایان بهترین و مناسب‌ترین کار پیشگیری از وقوع موارد جدید بیماری است.
هاشمی بیان‌کرد: بر خلاف برخی استان‌های کشور که در آنها موج اول ابتلاء به کرونا کاهش یافته اما در سیستان و بلوچستان همچنان در مسیر افزایش حرکت می‌کند.
وی گفت: از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تاکنون هزار و ۵۲۰ بیمار با علائم حاد تنفسی در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان بستری شده‌اند که این افراد شامل طیف وسیعی از بیماری‌ها هستند و موارد مشکوک و افرادی که بر اساس معیارهای غیر آزمایشگاهی مانند وضعیت بالینی و تصویربرداری و رادیولوژی نیز تحت درمان کرونا قرار می‌گیرند در بین آنها قرار دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: ۸۰ درصد افرادی که با علائم حاد تنفسی در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان بستری بودند تاکنون با حال عمومی خوب ترخیص شده‌اند.