خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماموریت کنترل موشک در آسمان

ایسنا | دانش و فناوری | پنجشنبه، 21 فروردین 1399 - 16:58
شرکت "راکت لب" طی یک ویدئوی جدید، کنترل موشک در آسمان را به نمایش گذاشت.
راكت،لب،موشك،الكترون،مرحله

شرکت "راکت لب" طی یک ویدئوی جدید، کنترل موشک در آسمان را به نمایش گذاشت.
به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، شرکت "راکت لب" (Rocket Lab) سال گذشته اعلام کرد که قصد دارد مرحله نخست از موشک خود موسوم به "الکترون" (Electron) را بازیابی کند.
هدف راکت لب این بود که در مرحله نخست، موشک را پیش از افتادن در اقیانوس، با کمک یک بالگرد در هوا بگیرد.
اگرچه این هدف کمی رویایی به نظر می‌رسد اما راکت لب با انتشار ویدئوی جدیدی نشان داده است که فاصله زیادی تا رسیدن به هدف خود ندارد.
در این ویدئو، بالگردی را می‌بینیم که قسمتی از موشک الکترون را رها می‌کند و سپس، بالگرد دیگری آن را می‌گیرد و به سوی زمین می‌برد.
تلاش بعدی راکت لب، بازیابی مرحله نخست الکترون به صورت کامل پس از یک پرتاب است.
در این آزمایش، دیگر موشک از هوا گرفته نمی‌شود، بلکه پس از فرود آمدن در اقیانوس گرفته خواهد شد.
یک چتر نجات نیز به این عملیات کمک خواهد کرد و مانند پژوهش‌های پیشین، ابزار دقیقی را نیز در بر خواهد داشت.
این پروژه، برای اواخر سال ۲۰۲۰ برنامه‌ریزی شده است.
انتهای پیام