خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعداد بیماران مبتلا به کرونا در لرستان از مرز ۱۰۰۰ نفر گذشت

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 21 فروردین 1399 - 11:41
خرم‌آباد- رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اینکه تعداد افراد مبتلا به کرونا به ۱۰۰۱ نفر رسیده است، گفت: تاکنون ۸۲۳ بیمار مبتلا بهبود یافته‌اند و ۸۸ نفر نیز فوت کرده‌اند.
لرستان،نمونه،نيكبخت،مبتلايان

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نیکبخت امروز پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین آمار مبتلایان به کووید ۱۹ اظهار داشت: ۱۹ مورد جدید به آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در لرستان طی ۲۴ ساعت گذشته اضافه شده است.
وی افزود: تا کنون ۳۱۰۹ نمونه از بیماران مشکوک به کووید ۱۹ در لرستان به آزمایشگاه مرجع ارسال شده است که تعداد ۲۸۵۸ نمونه پاسخ داده شده و از این عدد ۱۰۰۱ مورد مثبت و ۱۸۵۷ نمونه منفی اعلام شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: تا به امروز ۸۸ مورد فوت قطعی بر اثر بیماری کووید ۱۹ در استان ثبت شده است.
نیکبخت با بیان اینکه تعداد ۹۰ نفر مبتلا به کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان تحت مراقبت‌های پزشکی و درمانی هستند، یادآور شد: از ابتدا تاکنون تعداد ۸۲۳ نفر که در لرستان مبتلا به کووید ۱۹ بوده‌اند پس از درمان به بهبودی کامل دست یافته‌اند.