خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ۴۴ درصدی تردد‌ خودروها در روز ۱۹ فروردین

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 20 فروردین 1399 - 19:08
سرهنگ شرافتی گفت: در روز ۱۹ فروردین کاهش ۴۴ درصدی تردد خودروها را شاهد بودیم.
كاهش،فروردين،ماه،ناجا،جانشين

جانشین رئیس پلیس راه ناجا خبر داد؛
سرهنگ ایوب شرافتی جانشین رئیس پلیس راه ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در روز ۱۹ فروردین کاهش ۴۴ درصدی تردد خودروها را شاهد بودیم.
جانشین رئیس پلیس راه ناجا با بیان اینکه از ۲۵ اسفند ماه تا پایان ۱۹ فروردین ماه نیز ۶۲ درصد کاهش تردد خودروها نسبت به مدت مشابه در سال گذشته را شاهد بودیم، گفت: استان‌های گیلان، مازندران، خراسان رضوی، اصفهان و قم همچنان به ترتیب دارای بیشترین کاهش بودند.
بیشتر بخوانید: کاهش ۸۱ درصدی تردد‌های جاده‌ای در روز ۱۳ فروردین
او افزود: باتوجه به اینکه استان‌های گیلان، مازندران، خراسان رضوی، اصفهان و قم دقیقا استان‌های مقصد سفر و گردشگری در ایام نوروز هستند، این کاهش نشان دهنده آن است که مردم به نکات و توصیه‌ها توجه کرده‌اند.
سرهنگ شرافتی در پاسخ به سوالی مبنی بر آمار جانباختگان بیان کرد: از ۲۵ اسفند ماه تا پایان ۱۹ فروردین ماه امسال، ۶۳ درصد کاهش جانباختگان و ۵۸ درصد هم کاهش مجروحین را داشتیم.
انتهای پیام/